Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Φίλιππος λίγο πριν το φινάλε της σειράς μπαίνει σε νέες περιπέτειες.

Αυτό το παιδί κατάφερε μαζί με την Βασιλική να σηκώσει ολόκληρη την σειρά στις πλάτες του. Δεν το λες και εύκολη υπόθεση…

Ο Φίλιππος από την Γη της Ελιάς έχει καταφέρει μαζί με την Βασιλική να σηκώσει την σειρά στις πλάτες του. Οτιδήποτε κι αν κάνει το νεαρό τηλεοπτικό ζευγάρι γίνεται αμέσως τάση στο Twitter και πρόσφατα κυκλοφόρησαν μέχρι και φήμες που τους θέλουν ζευγάρι και στην πραγματική ζωή.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δώσε μου μια ευκαιρία για να επανορθώσω

Για τους παλιούς, αυτό το ζευγάρι θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι οι νέοι Στράτος Ρεγγίνα, από το Βέρα στο Δεξί. Μπορεί στην Γη της Ελιάς ο Φίλιππος να είναι αυθόρμητος, τρυφερός και με χιούμορ όμως στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ ντροπαλό παιδί που δεν θέλει να δίνει δικαιώματα για τίποτα άλλο πέρα από την δουλειά του.

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα εγκαταλείπει τον Αλέξη

Ο ηθοποιός Διονύσης Παπανδρέου ή αλλιώς Φίλιππος αποφάσισε να εμφανιστεί στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και μέσα από αυτήν την συνέντευξη θα μας φανερώσει έναν πιο τολμηρό εαυτό. Εκτός αυτού θα αποκαλύψει και τις εξελίξεις σχετικά με τον ρόλο του στην σειρά. Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χωρίζει οριστικά με τον Κουράκο

Ο Διονύσης Παπανδρέου λοιπόν δίνει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μιλάει για την προσωπική του ζωή, την μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε να παίξει σε μία τόσο επιτυχημένη σειρά όπως η Γη της Ελιάς, το ξεκίνημά του στην υποκριτική αλλά και τις εξελίξεις στην σειρά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεφτιλίζει την Αρετή

Η Γη της Ελιάς-Διονύσης Παπανδρέου-

Επίσης ο αγαπημένος μας Φίλιππος μέσα από την εκπομπή δείχνει πόσο του αρέσει να ρισκάρει και τολμά να κάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς και όχι μόνο. Πιο συγκεκριμένα σε μία από τις δοκιμασίες θα πρέπει να βρει το περιεχόμενο από γυάλες που είναι γεμάτες έντομα και όχι μόνο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 216, 217, 218, 219, 220

Η Γη της Ελιάς-Διονύσης Παπανδρέου-

Επίσης αποκαλύπτει πως καθημερινά δέχεται εκδηλώσεις θαυμασμού από θαυμάστριες και πως ακόμη δεν έχει μάθει να το διαχειρίζεται ενώ κάνει και μία ξεκαρδιστική φάρσα στην συμπρωταγωνίστριά του Ιφιγένεια Τζόλα ή αλλιώς Βασιλική.

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην σειρά;

Μπορεί ο Φίλιππος με την Βασιλική να πέρασαν από 40 κύματα όμως φαίνεται πως το ζευγάρι παρά τις οικογενειακές κόντρες αλλά και τραγωδίες να παραμείνει μαζί. Ο Στάθης τα βρίσκει με τον Φίλιππο αλλά και με τον Στέφανο.

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Είναι οριστικό-Θρήνος στο τραγικό φινάλε της σειράς

Ακόμη και η δικαστική διαμάχη θα έχει αίσιο τέλος και στο φινάλε της σειράς θα δούμε τον Φίλιππο και την Βασιλική να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Θα ακολουθήσει γλέντι που θα ξεσηκώσει όλη την Μάνη. Θα είναι όμως και η Αρετή στον γάμο; Αυτό θα το ανακαλύψουμε στην πορεία.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close