Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη-Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αντιγόνη αποκαλύπτει τα πάντα στην μικρή Αγγελική.

Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου…

Ο 2ος κύκλος της σειράς που κέρδισε σημαντική μερίδα του κοινού υπόσχεται εξελίξεις που θα συναρπάσουν τους φαν… Η αυλαία ανεβαίνει με την πολύκροτη υπόθεση της σύλληψης της Αθηνάς για τον φόνο του Δημήτρη, που έχει συγκλονίσει τόσο την οικογένεια Βρεττάκου όσο και την κλειστή κοινωνία της Μάνης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βουτάει από τα χέρια του Φίλιππου την Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Θα βασανίζω την Αθήνα μέχρι να πεθάνει

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική πέφτει σε κατάθλιψη

Και ενώ οι Βρεττόκοι προσπαθούν να συνέλθουν από το φοβερό σοκ, ο Μάνος και η Μαρίνα, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ανεβαίνουν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος τους θα είναι μια αχτίδα ελπίδας μέσα σε όσα συμβαίνουν. Αποφάσισαν βέβαια να τον επισπεύσουν, καθώς ο Μάνος ήθελε όσο τίποτε να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική, για να μεγαλώσει κοντά τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά θα δεχτεί μεγάλο χτύπημα απο τον εισαγγελέα

Η-Γη-της-Ελιάς-Mικρή-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Από ποιόν παίρνει εντολή θανάτου για την Αθηνά η Βαγγελιώ

Με την απόφασή του συγκίνησε ιδιαίτερα τον Ισίδωρο, που υπόσχεται να τον στηρίξει και να είναι κοντά στην εγγονούλα του. Ο ερχομός της μικρής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα προκαλέσει έντονες συγκινήσεις…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη σε ρήξη με την Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα παντρεύονται και υιοθετούν την Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτά είναι τα Νέα Παράνομα ζευγάρια στη Μάνη

Η νεαρή γιατρός από τη μία ανακουφίζεται που η κόρη της δεν μένει πια σε ίδρυμα και είναι κοντά σε ανθρώπους που η ίδια εμπιστεύεται, από την άλλη όμως το να τη βλέπει διαρκώς την ταράζει. Ξέρει πως δεν πρέπει να της αποκαλύψει ότι είναι η βιολογική της μητέρα, καθώς η μικρή είναι ήδη πολύ φορτισμένη από τον θάνατο της Φανής.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι ανατροπές του Β’ κύκλου

Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι ήρωες πληρώνουν το τίμημα του πάθους

Αν μάθει ξαφνικά πως η γυναίκα τη μεγάλωσε δεν είναι η αληθινή της μάνα, θα χάσει ξανά τη γη κάτω από τα πόδια της…Παρ’ όλα αυτά, οι τύψεις βασανίζουν την Αντιγόνη, επειδή αναγκάστηκε να τη δώσει για υιοθεσία. Μέρα με τη μέρα αρχίζει να δένεται όλο και περισσότερο με τη μικρούλα.

Δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα και δεν θα αργήσουν να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σε εκείνη και τη Μαρίνα και κυρίως τον αδελφό της, τον Μάνο. Η Αντιγόνη μπαίνει σε ένα μεγάλο δίλημμα. Μήπως ήρθε η ώρα να διεκδικήσει την Αγγελική;

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close