Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αντιγόνη έρχεται σε ρήξη με την Μαρίνα.

Ρε τι κάνετε ρε;

 

Νέες περιπέτειες αλλάζουν ριζικά την ζωή μίας ηρωίδας. Γεγονότα που θα την κάνουν να αλλάξει αρκετά. Υποφέρει, ο πόνος μέσα της είναι αβάσταχτος…Όλα όσο μπόρεσε να χτίσει, γκρεμίζονται μέσα σε μια στιγμή.

Κανείς δεν μπορεί να την βοηθήσει. Στα λόγια κανενός δεν βρίσκει παρηγοριά. Η Αντιγόνη θα είναι η πιο τραγική φιγούρα τη δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς Η Γη της Ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτά είναι τα Νέα Παράνομα ζευγάρια στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη θέλει να πάρει το παιδί της από τον Μάνο και την Μαρίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω προσπαθεί να σώσει απ’ το διαζύγιο Φίλιππο-Βασιλική

Ο λόγος για την Αντιγόνη, της οποίας ο ρόλος πρόκειται να μας απασχολήσει πολύ στο δεύτερο κύκλο. Η πρωταγωνίστρια βρίσκεται αντιμέτωπη με το παρελθόν. Όλα καταρρέουν, μέσα της υπάρχει το απόλυτο κενό.

Η συνάντηση της με την μικρή Αγγελική αλλάζει τα πάντα. Το παιδί αρνείται την αγκαλιά της, αποδεικνύοντας πως το ένστικτο του είναι πολύ δυνατό. Αν και η Αγγελική δεν γνωρίζει την αλήθεια στέκεται μακριά της κι αυτό είναι κάτι που τσακίζει την καρδιά της Αντιγόνης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία λυγίζει και κλαίει σα παιδί στην αγκαλιά του Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη βρίσκεται για πρώτη φορά με την κoρη της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βιολέτα το νέο παράνομο ζευγάρι στη Μάνη

Κι ενώ όλοι προσπαθούν να μην βγει η αλήθεια στην επιφάνεια, εκείνη κάνει τα πάντα για να μαθευτεί. Δεν αντέχει να ακούει την κόρη της να φωνάζει την Μαρίνα “μαμά.  Δεν σταματά λεπτό να υποδεικνύει στην Μαρίνα τι είναι σωστό και τι όχι για το παιδί, κι αυτός είναι ο λόγος που οι δύο φίλες θα έρθουν σε ρήξη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι ανατροπές του Β’ κύκλου

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη σε ρήξη με την Μαρίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι ήρωες πληρώνουν το τίμημα του πάθους

Ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος μαζί της. Πλέον δεν την εμπιστεύεται κανείς. Η Αντιγόνη έχει χάσει τα πάντα… Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Η Γη της Ελιάς θα εστιάσει πολύ στον συγκεκριμένο ρόλο.

Έπειτα από τον γάμο της Μαρίνας και του Μάνου η υιοθεσία ολοκληρώνεται, η Αγγελική φεύγει από το ίδρυμα και βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά τους. Πλημμυρισμένοι από χαρά κάνουν τα πάντα για να νιώσει άνετα στο νέο σπίτι της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ολες οι εξελίξεις του Β Κύκλου Από την Μυρτάλη και τον Αλέξη

Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ή που θα με συμπαθήσεις ή που θα με φοβηθείς

Στο πλευρό της μικρούλας βρίσκεται ένα οικείο πρόσωπο της, η Ντάρνα. Η Μαρίνα προσπαθεί να την πλησιάσει και γίνεται φίλη και μάνα. Ο Μάνος είναι πλέον ανακουφισμένος με την εξέλιξη της ιστορίας. Το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία.

Σύντομα κάποιος θα προσπαθήσει να μπει εμπόδιο στην ευτυχισμένη οικογένειά που προσπαθούν να χτίσουν. Κάνουν τα πάντα για να μη μάθει η Αγγελική την αλήθεια. Η Αντιγόνη θα την πλησιάσει φιλικά, χωρίς αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή της Φανής που θα καθηλώσει

Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική διώχνει την βιολογική της μητέρα

Η μικρή της γυρίζει την πλάτη της δεν θέλει να την αγκαλιάσει. Η καρδιά της Αντιγόνης γίνεται χίλια κομμάτια. Η σχέση της με την Μαρίνα αρχίζει να φθείρεται. Δεν αντέχει να βλέπει την Αγγελική στην αγκαλιά της Μαρίνας και να την φωνάζει “μαμά”.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πίσω απο τα κάγκελα η Αρετή;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γυρνά για να εκδικηθεί τον Θανάση;

Η Αντιγόνη μάταια προσπαθεί να πλησιάσει το παιδί, βρίσκει διαρκώς ένα τοίχος μπροστά της. Άθελα της η μικρή Αγγελική θα διχάσει την οικογένεια και θα βρεθεί στη μέση…

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close