Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης-Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημοσθένης βουτάει από τα χέρια του Φίλιππου την Βασιλική

Καλά ρε δεν ντρέπεσαι;; Το ίδιο σου το αίμα;;

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στη «Γη της ελιάς», τη σειρά του MEGA που έχει κερδίσει την εκτίμηση των τηλεθεατών.
Μία αρκετά αμήχανη συζήτηση πρόκειται να έχουν ο Δημοσθένης και ο Φίλιππος στη «Γη της ελιάς».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική πέφτει σε κατάθλιψη

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά θα δεχτεί μεγάλο χτύπημα απο τον εισαγγελέα

Ο τελευταίος και η Βασιλική υποδέχονται στο σπιτικό τους τον Δημοσθένη και την Ασπασία για φαγητό. Εκείνοι εύχονται στο ζευγάρι τα καλύτερα, με τη Χάιδω να τους υποδέχεται εξίσου με μεγάλη χαρά.

Κανένας όμως δεν γνωρίζει τη σκληρή αλήθεια πίσω από το δείπνο. Μία φίλη της Βασιλικής, η Βιολέτα, επισκέπτεται τη Μάνη ζητώντας βοήθεια. Η καλύτερή της φίλη, η Νάντια, έχει μπλέξει σε ένα επικίνδυνο κύκλωμα, το οποίο ευθύνεται για δολοφονίες κοριτσιών και όχι μόνο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Από ποιόν παίρνει εντολή θανάτου για την Αθηνά η Βαγγελιώ

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική στρώνει το νυφικό κρεβάτι

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη σε ρήξη με την Μαρίνα

Μόλις ο Δημοσθένης μαθαίνει πως η ανιψιά του ερευνά την επιχείρησή του, αποφασίζει να δώσει ένα μάθημα στην οικογένεια. Στήνει μία ολόκληρη απαγωγή, αρπάζοντας τη Βασιλική από την αγκαλιά του Φίλιππου!

Πριν συμβούν, όμως, όλα αυτά αυτά, οι δυο άντρες ανταλλάζουν κάποιες κουβέντες, αρκετά… αμήχανες και περίεργες. Ο Δημοσθένης κοιτάζει τον Φίλιππο στα μάτια και του λέει «Ή που θα με συμπαθήσεις ή που θα με φοβηθείς!».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτά είναι τα Νέα Παράνομα ζευγάρια στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Αυτός έβαλε να απαγάγουν την Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι ανατροπές του Β’ κύκλου

Τα λόγια του αποτελούν προαναγγελία όσων θα ακολουθήσουν. Πολύ σύντομα όλοι θα μάθουν το σκληρό πρόσωπο που κρύβει ο Δημοσθένης Καπερνάρος και όλα θα αλλάξουν μεταξύ τους.

Από εκεί και πέρα, η μικρή Αγγελική παρηγοριά σε νέα οικογένεια, η Φανή, όμως συνεχίζει να τη στοιχειώνει. Η μητέρα της νεαρής χάθηκε ξαφνικά και όλος ο κόσμος της έσβησε μέσα σε δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι ήρωες πληρώνουν το τίμημα του πάθους

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ολες οι εξελίξεις του Β Κύκλου Από την Μυρτάλη και τον Αλέξη

Κλείστηκε σε ίδρυμα κι έπειτα υιοθετήθηκε από νέα οικογένεια. Ο Μάνος και η Μαρίνα κάνουν τα πάντα για να αισθανθεί άνετα, για να δει το σπίτι σαν δικό της.

Ο Ισίδωρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, την ίδια στιγμή που η Αντιγόνη βυθίζεται στο απόλυτο κενό. Προσπαθεί να κρατά αποστάσεις από το παιδί, όμως δεν μπορεί. Το μόνο που θέλει, σύμφωνα με το icao, είναι να το σφίξει στην αγκαλιά της…

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close