Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Αλέξης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η απόπειρα δολοφονίας του Φίλιππου θα είναι η αρχή του τέλους για τον Αλέξη. 

Πολλά μας τα κάνες Αλέξη… και έρχεται το τέλος

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης την πέφτει στην Ελένη

Ο Αλέξης και ο Φίλιππος ξεκίνησαν να κάνουν παρέα ύστερα από προτροπή της μητέρας του Αλέξη διότι πίστευε πως ο γιος της συμπεριφέρεται και πάλι αλλόκοτα εξαιτίας της μοναχικότητάς του. Ο Φίλιππος αν και στην αρχή ήταν διστακτικός θέλησε να δώσει μία ευκαιρία στον Αλέξη.

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η οριστική ρήξη έρχεται και τίποτα δεν αλλάζει

Ξεκίνησαν να πηγαίνουν βόλτες μαζί, να συζητούν, να πηγαίνουν για ψάρεμα. Κι ενώ όλα εξελίσσονται ομαλά ταυτόχρονα ο Αλέξης δεν σταματάει να βασανίζεται από εμμονές και παρανοϊκές σκέψεις. Μέχρι που ο Φίλιππος θα ανακαλύψει κάτι πολύ άσχημο για τον Αλέξη.

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Ιάκωβος γίνονται σούσουρο στη Μάνη

Λίγες μέρες μετά ένα αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα θα παρασύρει τον Φίλιππο και το παιδί του, την στιγμή που ο Φίλιππος πήγαινε βόλτα με το αγγελούδι του. Η κατάστασή και των δύο θα είναι κρίσιμη στην εντατική και όλοι οι δικοί τους άνθρωποι θα αγωνιούν για την εξέλιξή τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω βάζει φωτιές στο ζευγάρι

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Φαίνεται πως η ζωή τους κρέμεται από μία κλωστή. Όλα δείχνουν πως επρόκειτο για δολοφονική επίθεση και όχι απλά για κάποιον ασυνείδητο οδηγό. Η δολοφονική επίθεση εναντίον του Φίλιππου θα ανοίξει έναν νέο κύκλο υποθέσεων και πολλά μυστικά και… ένοχα μυστικά του Αλέξη θα βγουν στην φόρα.

Δείτε ακόμα Ή Γη της Ελιάς: Ο άγριος καυγάς Αλέξη-Φίλιππου είναι η αρχή του κακού

Όλες οι υποψίες θα πέσουν στον Αλέξη και αυτό θα σημάνει και την αρχή του τέλους του. Ή μήπως όχι; Ποιο μυστικό ανακάλυψε ο Φίλιππος; Ήταν αυτό το μυστικό που έκανε τον Αλέξη να θέλει να του αφαιρέσει την ζωή ή μήπως κάποια παρανοϊκή του σκέψη; Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close