Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης την πέφτει στην Ελένη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αλέξης την πέφτει στην Ελένη

Βαρέθηκα να γράφω για τον Αλέξη. Ειλικρινά με κούρασε. Θα έρθω εγώ με όπλο στη Μάνη

 

Η Ελένη κάνει το λάθος να πλησιάσει αρκετά στα λημέρια του Αλέξη, στην γη της ελιάς. Βέβαια, δε γνωρίζει πως ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής είναι εμμονικός και φοβερά επικίνδυνος!

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η οριστική ρήξη έρχεται και τίποτα δεν αλλάζει

Απελπισμένη από τη συμπεριφορά της Αρετής, αλλά και από την υποστήριξη που έδειξε ο Στέφανος στην μητέρα του, αποφασίζει να χαράξει νέα πορεία στη ζωή της. Επισκέπτεται ψυχολόγο, ζητώντας του συμβουλές να σταθεί ξανά στα πόδια της.

 

Η-Γη-της-Ελιάς-Ελένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Ιάκωβος γίνονται σούσουρο στη Μάνη

Στις συνεδρίες θα συναντήσει τον Αλέξη, ο οποίος θα δείξει αρκετά γοητευμένος. Μαζί θα αρχίσουν να μιλούν, να περνούν χρόνο, να κάνουν παρέα. Η Ελένη θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει σε απόσταση, εκείνος, όμως, δε θα λάβει τα συγκεκριμένα μηνύματα.

 

 

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω βάζει φωτιές στο ζευγάρι

Στο πρόσωπό της θα δει την Μυρτάλη και όλα θα αλλάξουν. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, ο Αλέξης θα κάνει κίνηση να φιλήσει την Ελένη, στην γη της ελιάς, πιστεύοντας μέσα του σε ένα νέο ειδύλλιο.

 

Η-Γη-της-Ελιάς-Ελένη

Δείτε ακόμη Ή Γη της Ελιάς: Ο άγριος καυγάς Αλέξη-Φίλιππου είναι η αρχή του κακού

Η Ελένη θα ξεσπάσει έντονα. Δε θέλει σε καμία περίπτωση να μπλέξει με έναν νέο έρωτα, πόσο μάλλον με τον γιο της Μαργαρίτας. Σύμφωνα με το Youfly.com, θα φροντίσει να τονίσει τα όριά της, επισημαίνοντας στον Αλέξη να μείνει μακριά της. Βέβαια, εκείνος έχει άλλη γνώμη…

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close