Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική εξαγριώνει ακόμη πιο πολύ την Αρετή στην δίκη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Βασιλική εξαγριώνει ακόμη πιο πολύ την Αρετή στην δίκη. 

Η Αρετή εκνευρίζει όλο το πανελλήνιο και δεν το κάνουμε ζήτημα…ΧΩΣΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης εκβιάζει αισχρά την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Αρετή-

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς: Η Αρετή ερωτεύεται τον Θανάση

Όσοι παρακολουθούν την σειρά η Γη της Ελιάς αποκλείεται να πίστευαν ότι η δίκη ανάμεσα στον Στάθη και στην Αρετή θα ήταν μία δίκη σε ήρεμους τόνους, όπως τόσες άλλες δίκες ρουτίνας. Δυστυχώς φαίνεται πως η Αρετή καταφέρνει να πείσει το δικαστήριο και η Βασιλική με τον Στάθη μένουν στους πέντε δρόμους.

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το τραγικό ατύχημα που αλλάζει τις ζωές όλων

Πριν από όλα αυτά όμως, φαίνεται πως η μικρή κόρη του Στάθη και της Αρετής θα καταφέρει να εξαγριώσει ακόμη πιο πολύ την μητέρα της. Είναι γνωστό ότι ανάμεσα στον επεισοδιακό χωρισμό Στάθη και Αρετής, τα παιδιά τους Στέφανος και Βασιλική έχουν μπει στην μέση.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης στήνει ένεδρα θανάτου στο Φίλιππο και το μωρό

Ο Στέφανος είναι σταθερά στο πλευρό της μητέρας του και η Βασιλική σταθερά στο πλευρό του πατέρα της. Αυτό δεν άλλαξε ούτε στην δίκη που ουσιαστικά έστησε στον τοίχο την Αρετή και μιλούσε μόνο υπέρ του πατέρα της.

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη το επόμενο θύμα του Αλέξη

Η Αρετή ακόμη κι αν ήξερε ότι η κόρη της δεν είναι στο πλευρό της, δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει στην δίκη, πως η μικρή της κόρη της είχε γυρίσει τόσο πολύ την πλάτη. Έτσι ένας μεγάλος καυγάς εξελίσσεται ανάμεσα σε μάνα και κόρη με τους δικαστές να χρειαστεί να μπουν στην μέση για να συνεχιστεί η ομαλή διεξαγωγή της δίκης.

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close