Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εκδικείται τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αρετή εκδικείται τον Στάθη.

Ήσουν που ήσουν κυρά μου… απέγινες πάει και τελείωσε…

Ο Στάθης, σύζυγος της Αρετής, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο στόχαστρο της και στον δεύτερο κύκλο αφού δεν μπορεί να τον ξεπεράσει. Οι προσπάθειες της Ασπασίας να απομακρύνει την Αρετή απ’ τον Στάθη πέφτουν στο κενό. Η Ασπασία εγωίστρια και πεισματάρα θέλει να δώσει ένα μάθημα στον Στάθη Καπερνάρο.

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα άρθρα η Αρετή θα κάνει νέα σχέση με τον Θανάση, τον πρώην της Αναστασίας. Παράλληλα ο Στάθης, σύμφωνα με τα spoilers, συνεχίζει να είναι ακόμη με την Εύα μέχρι τη στιγμή που η Ιουλία θα χωρίσει τον Κουράκο και θα μείνει μόνη.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η αδελφή του Δημήτρη βάζει φωτιά στην Αρεόπολη για να εκδικηθεί τον θάνατο του

Δεν θα αργήσει να δείξει ότι δεν ξέχασε ποτέ τον Στάθη και όπως όλα δείχνουν ούτε και αυτός. Οι δυο τους θα ξανά είναι μαζί, παρά τις μεγάλες υποσχέσεις προς τους τωρινούς τους συντρόφους. Η Αρετή όμως δεν ξεχνάει…

Η Αρετή έχει στο μυαλό της μόνο την εκδίκηση. Εκμεταλλεύεται τη Χρυσούλα πληρώνοντας την για να κυλήσουν τα πράγματα όπως αυτή θέλει. Στόχος της είναι να χωρίσει ο Στάθης και η Εύα ώστε να ξανά γυρίσει στην αγκαλιά της.

Η-Γη-της-Ελίας-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο πονεμένος ρόλος της Ελπίδας στη σειρά

Η Χρυσούλα είναι μια πονηρή γυναίκα, αντιλαμβάνεται πόσο ευάλωτη και αφελής είναι η Αρετή. Αρχίζει να της δίνει ψεύτικες ελπίδες για την επιστροφή του Στάθη σε αυτήν. Σκοπός της είναι να αποκομίσει όσα χρήματα περισσότερα μπορεί. Όπλο της τα μάγια.

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-Στάθης-

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη στήνει σκευωρία στον Αλέξη

Η Αρετή εγκρίνει το σχέδιο της Χρυσούλας κι ένας φαύλος κύκλος παρεξηγήσεων, ανατροπών και συγκρούσεων θα ξεκινήσει με απρόσμενα αποτελέσματα.

Παρά το κωμικοτραγικό της υπόθεσης με τα μάγια, οι συνέπειες θα είναι τέτοιες που θα φέρουν εξελίξεις που δεν θα τις περιμένουμε ως εκείνη τη στιγμή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close