Η Γη της Ελιάς: Ο πονεμένος ρόλος της Ελπίδας στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές  καθώς θα δούμε τον πονεμένο ρόλο της Ελπίδας.  

Παιδιά τι να λέμε τώρα… θα μας πάρουν τα ζουμιά

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστή η είδηση πως η τραγουδίστρια Ελπίδα, θα εισβάλλει στον β΄ κύκλο της σειράς, Η Γη της Ελιάς με έναν ιδιαίτερο ρόλο που θα είναι καθοριστικός για τις εξελίξεις της σειράς.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή

Μπορεί να νομίζαμε στην αρχή πως η Ελπίδα θα υποδυθεί μια αστυνομικό που θα κάνει δύσκολη την ζωή της Αθηνάς στο κελί, κάτι τέτοιο όμως φαίνεται να μην ισχύει καθώς η ίδια δεν θα είναι ούτε δεσμοφύλακας ούτε αστυνομικός.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα πεθάνει η Ισμήνη;

Ισοβίτισσα η Ελπίδα στην Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς: Ο πονεμένος ρόλος της Ελπίδας στη σειρά

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, η γνωστή τραγουδίστρια Ελπίδα, θα υποδυθεί μια ισοβίτισσα στον δεύτερο κύκλο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, η οποία θα έρθει κοντά με την Αθηνά καθ΄όλη την διάρκεια της παραμονής της στην φυλακή.

Δείτε επίσης : H Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη στήνει σκευωρία στον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Ο πονεμένος ρόλος της Ελπίδας στη σειρά

Όχι μόνο δεν θα κάνει την ζωή της κόλαση, όπως γνωρίζαμε μέχρι στιγμής, αντιθέτως όμως θα την στηρίζει σύμφωνα με το youfly.com  και θα την βοηθάει στα άσχημα που θα περνάει στην φυλακή η ηρωίδα.

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γλυτώνει την Αρετή από την απόλυτη καταστροφή

Η ίδια σύμφωνα με την ίδια πηγή, κρύβει μια απίστευτη ιστορία και ένα ένα πολύ σκοτεινό αλλά και πονεμένο παρελθόν, το οποίο σιγά σιγά θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close