Η Γη της Ελιάς: Η αδελφή του Δημήτρη βάζει φωτιά στην Αρεόπολη για να εκδικηθεί τον θάνατο του

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές καθώς θα δούμε πως η αδελφή του Δημήτρη βάζει φωτιά στην Αρεόπολη για να εκδικηθεί τον θάνατο του.

Αυτή μας έλειπε τώρα…

Νέος στυγνός εκβιασμός στην Αθήνα. Αν νομίζεται ότι τα έχετε δει όλα στην Γη της Ελιάς κάνετε λάθος. Ο πρώτος κύκλος φαντάζει παραμυθάκι μπροστά σ’ αυτά που θα γίνουν από τον Σεπτέμβριο στον β’ κύκλο.

Δολοφονίες, ερωτικά σκάνδαλα, νέα πρόσωπα, εκβιασμοί αλλά και μία νέα σύγχρονη βεντέτα ξετυλίγεται και φέρνει τεράστιες ανατροπές. Μία απ’ αυτές τις ανατροπές όμως, που θα δούμε και μάλιστα και από τα πρώτα επεισόδια, είναι η αδερφή του Δημήτρη που φτάνει στην Μάνη για να εκδικηθεί τη δολοφονία του αδερφού της. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;;;

Η Γη της Ελιάς: Η δεσμοφύλακας φτάνει την Αθηνά μέχρι τον θάνατο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα πεθάνει η Ισμήνη;

Η Αθήνα με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίζεται όπως σας έχουμε ενημερώσει, μέχρι την μεγάλη δική της για την δολοφονία του Δημήτρη. Την υπεράσπιση της αναλαμβάνει ο Λυκούργος ο οποίος ήδη έχει ανοίξει πλέον το δικό του δικηγορικό γραφείο.

Ο Λυκούργος της εξηγεί ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, διότι έχει να κάνει και με το ψέμα ότι ο Δημήτρης ήταν ο γιος της. Αυτό θα περιπλέξει πολύ την κατάσταση της λέει, ενώ της υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι μπορεί, καθώς όντως πιστεύει στην αθωότητα της.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο γιός του Δημοσθένη

Στο μεταξύ στην Μάνη εμφανίζεται η αδερφή του Δημήτρη. Μια γυναίκα αδίστακτη, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi Σίριαλ, που κανείς δε γνώριζε την ύπαρξη της.

Η αδερφή του πρόκειται να περαστεί στην δική σαν πολιτική αγωγή έχοντας προσλάβει είμαι σε έναν σκληρό και αδυσώπητο δικηγόρο, με τον οποίο όπως θα δούμε ο Λυκούργος θα δώσει την τιτάνια μάχη στο δικαστήριο. Η αδερφή του Δημήτρη στην αρχή έρχεται μαινόμενη κατά της Αθήνας.

Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θα βγάλει απο την μέση τον Χρήστο

Θέλει να την εκδικηθεί που σκότωσε τον αδερφό της και ζητάει να δικαιωθεί ο θάνατος του. θα σαπίσεις στη φυλακή της λέει. Είναι όμως αυτός ο σκοπός της; θέλει απλά να κλείσει την Αθήνα για πάντα στην φυλακή ή κάτι άλλο κρύβει ο ερχομός της στη Μάνη και η τοποθέτηση ενός σκληρού δικηγόρου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο συγκεκριμένος ρόλος θα μείνει αρκετά στην σειρά, τουλάχιστον για 30 επεισόδια και θα είναι μία ακόμη πικρή περιπέτεια για την Αθήνα, η οποία για μία ακόμα φορά θα γίνει θύμα στυγνού εκβιασμού. Η αλήθεια είναι ότι η αδερφή του Δημήτρη δεν δίνει δεκάρα για τον θάνατο του αδελφού της.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά στην φυλακή

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη στήνει σκευωρία στον Αλέξη

Έτσι κι αλλιώς χρόνια τώρα δεν ήξερε αν ζει ή αν πέθανε. Κινητοποιήθηκε όμως όταν πληροφορήθηκε την κοινωνική και οικονομική υπόσταση της Αθήνας. Κατάλαβε ότι από αυτή την υπόθεση μπορεί να βγάλει χρήματα και έτσι αποφάσισε να παίξει αυτό το παιχνίδι και να εκβιάσει την Αθήνα, ώστε να της αποσπάσει ένα τεράστιο.

Θα το καταφέρει όμως; Τι ρόλο θα παίξει ο Λυκούργος αλλά και η Μαργαρίτα με την Μαρία; Όπως σας είπαμε οι ανατροπές είναι οι μεγάλες και οι εξελίξεις καταιγιστικές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close