H Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη στήνει σκευωρία στον Αλέξη

H Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Μυρτάλη στήνει σκευωρία στον Αλέξη.

Μυρτάλη τρώγεσαι με τα ρούχα σου βλέπω…

Οι σεναριογράφοι και οι συντελεστές της σειράς του Mega Η γη της ελιάς γνωρίζουν από τώρα πως την νέα σεζόν ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος.

Κι ενώ μέχρι τώρα είχαν να αντιμετωπίσουν τον Σασμό, που τους πήρε οριακά την πρωτιά, απο το Φθινόπωρο θα έχουν να αντιμετωπίσουν και νέες δραματικές σειρές που θα προβάλλονται την ίδια ώρα.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα πεθάνει η Ισμήνη;

Γι αυτό λοιπόν δουλεύουν ασταμάτητα έτσι ώστε να ετοιμάσουν περισσότερες και μεγαλύτερες ανατροπές, και εξελίξεις που θα μας κάνουν να μην μπορούμε να πατήσουμε αλλαγή καναλιού ούτε στις διαφημίσεις.

Μια από τις βασικές ιστορίες του καθημερινού σήριαλ είναι ο έρωτας του Αλέξη με την Μυρτάλη. Σε όλη τη διάρκεια της σειράς παρακολουθήσαμε τον αρρωστημένο μονόπλευρο έρωτα του Αλέξη προς την Μυρτάλη.

Αλέξης και Μυρτάλη μαζί στον δεύτερο κύκλο

Στο τελευταίο επεισόδιο όμως η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου μας έδωσε μια ανατροπή τέτοιου μεγέθους που κανείς δεν περίμενε. Άν και μας ετοίμαζε για κάτι μεγάλο που έρχεται μέσα από τις σκηνές με τα ερωτικά όνειρα της Μυρτάλης, που ξυπνούσε «αναστατωμένη», κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη μεταξύ τους.

Ο Αλέξης φίλησε την Μυρτάλη στον γάμο και αυτή ανταποκρίθηκε με περίσσιο πάθος, υπό το βλέμμα μάλιστα της Μαργαρίτας.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο γιός του Δημοσθένη

Δυστυχώς το τέλος του κύκλου μας άφησε πάνω στο καλό αλλά από τις αρχές του δεύτερου κύκλου και στα πρώτα επεισόδια του Σεπτεμβρίου θα παρακολουθήσουμε την Μυρτάλη να μετανιώνει αρχικά για αυτό το φιλί λέγοντας ότι δεν σήμαινε κάτι παραπάνω πέρα από μια συνηθισμένη σαρκική επαφή.

Όπως, όλοι θα περιμέναμε, ο Αλέξης αρνείται να δεχτεί αυτή την κατάσταση και θα επιμείνει. Προσπαθεί να την πλησιάσει ακόμη περισσότερο αλλά η Μυρτάλη έχει άλλον στο μυαλό της.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίζει διπλό ταμπλό με Αλέξη και Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θα βγάλει απο την μέση τον Χρήστο

Παρόλο που την είδαμε να φιλάει με παθος τον Αλέξη, η Μυρτάλη θέλει τον Χρήστο αλλά δεν βλέπει ανταπόκριση από μέρος του, αφού αυτός την γειώνει και την απορρίπτει συνεχώς.

Τότε είναι που θα ξεκινήσει το μεγάλο θρίλερ. Με μεθοδικές κινήσεις η Μυρτάλη κάνει την ανατροπή και πλησιάζει τον Αλέξη, αλλά δεν θα της βγει σε καλό.

Η νεαρή κοπέλα έχει δεύτερες σκέψεις και απλά θέλει να εκμεταλλευτεί τον ψυχικά άρρωστο Αλέξη προς όφελός της. Θέλει να κάνει τον Χρήστο να ζηλέψει ικανοποιώντας ταυτόχρονα τις ερωτικές της φαντασιώσεις.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα λέει στην Μυρτάλη να μείνει μακριά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πότε αρχίζει ο β κύκλος τηs σειράs

Ο Αλέξης θα το ανακαλύψει όταν θα είναι πλέον αργά και το δράμα που θα δούμε μέχρι εκείνη την στιγμή θα μετατραπεί σε ταινία τρόμου με τον Αλέξη να κυριεύεται από την αρρώστια του και να προσπαθεί να βγάλει τον Χρήστο από την μέση. Όπως άλλωστε είχε κάνει και στο παρελθόν με τον Νικήτα.

Κανείς δεν μπορεί να τον λογικέψει και να σταθεί εμπόδιο ανάμεσα σε αυτόν και την Μυρτάλη και το έγκλημα δεν θα αργήσει να γίνει. Αυτή τη φορά όμως δεν γνωρίζουμε αν θα τα καταφέρει κι αν θα γλυτώσει από τον νόμο;

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θα βάψει τα χέρια του με αίμα για την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι περιπέτειες με την υγεία του Αλέξη

Σύμφωνα με το sport365, κι αν τα καταφέρει τι θα κάνει έπειτα η Μυρτάλη; Και τι θα κάνει ο Αλέξης αν τον βγάλει οριστικά από τη ζωή της έπειτα από τις τόσες στιγμές που θα περάσουν μαζί;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close