Η Γη της Ελιάς: Ο Μίλτος Χαρόβας εισβάλει στην σειρά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Μίλτο Χαρόβα να εισβάλει στην σειρά.

Βρε καλώς τον κούκλο μας…

Μπορεί ο νεαρός Μίλτος Χαρόβας να αποχαιρέτησε το X Factor, όμως οι πόρτες της σειράς “Η Γη της Ελιάς” άνοιξαν διάπλατα για τον νεαρό τραγουδιστή.

Ο Μίλτος κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές μέσα από τη γλυκιά φωνή του, αλλά και να συγκινήσει τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος του υποσχέθηκε μία θέση στη… Μάνη!

Η Γη της Ελιάς: Ο Μίλτος Χαρόβας εισβάλει στην σειρά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης παίρνει πάνω του τον φόνο

«Είναι ένα γλυκό παιδί που είμαι σίγουρος ότι όλοι εδώ μέσα τον λατρεύουν. Η Μαρίζα θέλει να τον υιοθετήσει, όμως Μαρίζα μου θα τον υιοθετήσω εγώ! Και τι εννοώ με αυτό…

Στη Γη της Ελιάς έχουμε έναν ρόλο, είναι ήδη γραμμένος, ενός τυχοδιώκτη μουσικού του δρόμου που με ένα ποδήλατο θέλει να γυρίσει όλη την Ελλάδα μας.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μίλτος Χαρόβας εισβάλει στην σειρά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη φέρνει την καταστροφή στο Β κύκλο

Αυτό θα μας δώσει και την ευκαιρία να κάνουμε γυρίσματα μαζί παντού με μια κιθάρα και ένα πιάνο», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου στο live.

Πράγματι, ο Μίλτος Χαρόβας έρχεται στην γη της ελιάς, σε έναν ρόλο που θα φέρει την ανατροπή στην υπόθεση. Ένας μικρός σε ηλικία χαρακτήρας, ο οποίος θα βρεθεί στη Μάνη, γεμάτος από όρεξη για δουλειά και δημιουργία.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μίλτος Χαρόβας εισβάλει στην σειρά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό το νέο ζευγάρι θα πυροδοτήσει όλες τις εξελίξεις

Ένα παιδί ταλαιπωρημένο, που αναζητά ένα καλύτερο μέλλον, κρύβοντας τα δικά του μυστικά. Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου γεμίζει από μουσική και από όμορφες μικρές ιστορίες χαρακτήρων, σύμφωνα με το  Youfly.com, που αναμένεται να συγκινήσουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close