Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πιάνεται στα χέρια με τον Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Αρετή να πιάνεται στα χέρια με την Μυρτάλη.

Ε ρε γλέντια… Μαλλιοτράβηγμά φουλ μυρίζομαι


O Κωνσταντίνος μπορεί να απαίτησε από τον Δημοσθένη να διακόψουν οριστικά τη συνεργασία τους, όμως οι σκοτεινές δουλειές δεν λήγουν ποτέ έτσι εύκολα. Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης του ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να απελευθερώσει και του συνιστά να το πάρει απόφαση και απλώς να κρατήσει την Ισμήνη μακριά από το γραφείο του για να μην πάθει κακό…

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πιάνεται στα χέρια με τον Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έχεις πεθάνει για εμένα μάνα

Επόμενος στόχος του, ο Στάθης. Μπορεί αρχικά η πρόταση να αναλάβει τα κτήματά του και να την εκμεταλλεύεται τη σοδειά να φάνηκε ότι ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή, αφού η δικαστική κόντρα με την Αρετή τον έχει αφήσει μετά από χρόνια δουλειάς χωρίς στρέμμα γης, όμως πολύ σύντομα ο Καπερνάρος αντιλαμβάνεται ότι έχει κάνει συμφωνία… με τον διάβολο!

Ο διακανονισμός στον οποίο καταλήγουν είναι κάθε άλλο παρά συμφέρων για τον ίδιο, παρ’ όλα αυτά, αναγκάζεται να υποκύψει. Απογοητευμένος πια, συνειδητοποιεί πως κάθε μέρα που περνά η Εύα του λείπει όλο και περισσότερο.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεγράφει μια για πάντα την Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δεν πρόκειται να ξανακάνω το ίδιο λάθος

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος περιλαμβάνει έναν επιστάτη για τους ελαιώνες της μητέρας του και μόνο τότε η Αρετή συνειδητοποιεί ότι η απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα είναι οριστική. Απελπίζεται και ψάχνει απεγνωσμένα έναν τρόπο για να τον κρατήσει κοντά της. Όμως, αυτήν τη φορά καμία από τις μεθόδους της δεν δείχνει να έχει αποτέλεσμα.

Ο Στέφανος έχει ήδη σχεδιάσει τη νέα του ζωή μαζί με την Ελένη στην Ισπανία και ό,τι κι αν του λέει η μητέρα του δεν τον συγκινεί. Σε καμία απέλπιδα προσπάθεια να του αλλάξει γνώμη, η Αρετή προσποιείται ότι η καρδιά της δεν αντέχει τον πόνο…

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος αλλάζει στρατόπεδο και παρατάει μόνη της την Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

Δήθεν παθαίνει έμφραγμα, όμως ο Στέφανος έχει μάθει πια να διαβάζει τη χειριστική τη συμπεριφορά και δεν υποκύπτει… Πλέον, ο χρόνος για τη στιγμή που μητέρα και γιος θα πουν αντίο μετρά αντίστροφα, κι εκείνη, εκτός ελέγχου πια, όταν συναντά τυχαία την Μυρτάλη στο δρόμο, ξεσπά εναντίον της με τον πιο άσχημο τρόπο.

Της μιλά πολύ σκληρά λόγια και τον κατηγορεί για την κατάληξη που είχε η σχέση της με τον Στέφανο, όμως αυτήν τη φορά η Μυρτάλη δεν διστάζει. Της απαντάς στα ίσια και οι δύο γυναίκες και δεν έρχονται στα χέρια!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close