Η Γη της Ελιάς-Αρετή-Στάθης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές αφού η Ασπασία προσπαθεί να ενώσει ξανά Στάθη και Αρετή. 

Ασπασία, κοίτα να ενώσεις το σπίτι σου για αρχή που ο άντρας σου είναι αρχιμαφιόζος και άσε τον Στάθη στην ησυχία του, τώρα που ξέφυγε.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκοτώνει τον Κουράκο;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αρετής

Η Ασπασία καταφτάνει στην Μάνη μαζί με τον άντρα της τον Δημοσθένη. Ο Δημοσθένης και ο Στάθης είναι ξαδέρφια και είχαν πάντα πολύ καλές σχέσεις. Παλιότερα τα δύο ζευγάρια είχαν περάσει πολλές ανέμελες στιγμές μαζί οπότε όταν η Ασπασία τους αντικρίζει διαλυμένους σοκάρεται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχεται και τα ισοπεδώνει όλα

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τέλος του Α’ κύκλου

Πιο συγκεκριμένα, το σπίτι του Δημοσθένη και της Ασπασίας στην Μάνη χρειάζεται ακόμη κάποιες επισκευές για να εγκατασταθούν. Έτσι ζητάει από την Αρετή φιλοξενία για μερικές μέρες. Φυσικά ρωτάει την Αρετή τι συνέβη με τον Στάθη και έφτασαν ξαφνικά στα μαχαίρια.

Η Αρετή παρουσιάζει τα πράγματα από την δική της πλευρά. Λέει πως ο Στάθης την απάτησε, την παράτησε και πως όλα αυτά τα χρόνια την εκμεταλλευόταν για τα λεφτά της. Η Ασπασία ακούγοντας όλα αυτά τα πράγματα για τον Στάθη πέφτει από τα σύννεφα.

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δεν θέλει τη ζωή της

Θέλει να ξαναδεί τον Στάθη και την Αρετή μαζί και ευτυχισμένους (αν και δεν ξέρουμε πόσο εύκολο είναι αυτό αν έχεις γυναίκα σου την Αρετή). Ξεκινά λοιπόν να μιλάει ξεχωριστά στον Στάθη και στην Αρετή για την αξία του γάμου τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 208 , 209 , 210

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αρετής

Προσπαθεί να τους επαναφέρει όμορφες μνήμες για να τα ξαναβρούν. Και οι δύο όμως είναι ανένδοτοι. Η Αρετή δε, της ξεκαθαρίζει πως δεν τρέφει κανένα ερωτικό συναίσθημα για τον Στάθη πλέον και πως το μόνο που θέλει είναι να τον δει να σέρνεται.

Close