Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 208 , 209 , 210

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 208 , 209 , 210 , 211  Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 208  στις 1/06/2022

Επεισόδιο 208

Τετάρτη 

Ο Αλέξης παραδίδει το σακβουαγιάζ με τα χρήματα στον Κουράκο και αυτός τα επιστρέφει στην Μαργαρίτα η οποία τα κρύβει ξανά. Η αστυνομία ετοιμάζεται και είναι σε επιφυλακή.

Η Αντιγόνη εξομολογείται στον Ισίδωρο πως έχει διαλυθεί ψυχολογικά από την ώρα που είδε την φωτογραφία και ζητάει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της μικρής. Η Βασιλική και ο Φίλιππος ξεκινάνε να ειδοποιούν γνωστούς και φίλους για τη γαμοβάπτιση. Η Μαρίνα ανησυχεί πολύ για την έκβαση της δίκης αλλά ο Ιάκωβος τους καθησυχάζει.

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη και η Μαρία γνωρίστηκαν στη φυλακή;

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη γίνεται ίδια ο πατέρας της

Η Ασπασία, η γυναίκα του Δημοσθένη έρχεται στη Μάνη και τα λέει με την Αρετή… Ο Αποστόλης επισκέπτεται την Ευτυχία και κάνει ακόμη μια προσπάθεια να την μεταπείσει… Αργότερα ο Άρης θα μάθει για την σχέση που είχαν μεταξύ τους. Οι δύο άντρες με τις φουλ φέις μάσκες και τα πιστόλια επιστρέφουν στο σπίτι της Μαργαρίτας, ακινητοποιούν τον Αλέξη, παίρνουν το σακβουαγιάζ και φεύγουν.

Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνουν Μαργαρίτα και Αλέξης;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης απέναντι στον Ισίδωρο

Η Μαργαρίτα αμέσως ειδοποιεί τον Κουράκο και η επιχείρηση της αστυνομίας αρχίζει…Η Εύα βλέπει στεναχωρημένη από μακριά τον Στάθη και βουρκώνει. Αργότερα ο Στάθης θα την επισκεφτεί στο σπίτι της. Η Βασιλική πηγαίνει στον ελαιώνα για να βρει τον Στέφανο.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 209  στις 2/06/2022

Επεισόδιο 209

Πέμπτη 

Η αμηχανία είναι διάχυτη στη συνάντηση μεταξύ Εύας και Στάθη. Αυτός της λέει ότι τα βρήκε με τον γιό του αλλά η Εύα περιμένει να ακούσει άλλα πράγματα και υπάρχει μια μικρή ένταση στη συζήτηση… Ο Ισίδωρος έχει αρχίσει τις συχνές επισκέψεις στο καφενείο ενόψει τηςυποψηφιότητάς του για δήμαρχος. Η μέρα της δίκης της Μαρίνας πλησιάζει και ο Λυκούργος προετοιμάζει τους μάρτυρες υπεράσπισης.

Ο Στέφανος λέει στην Βασιλική πως δεν θέλει να φύγει και να είναι τσακωμένοι. Εκείνη του απαντάει πως για να τα βρούνε θα πρέπει πρώτα να συγχωρέσει τον Φίλιππο, κι ο Στέφανος προβληματίζεται. Η Ασπασία σε συνεννόηση με την Αρετή προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να αλλάξει απόφαση για την Ισπανία.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ορμάει στην Εύα

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Δύο θάνατοι φέρνουν ηρεμία και δικαίωση

Ο Ανέστης με τον Δημήτρη ξεκινάνε νέες «δουλειές» με μεταφορές ναρκωτικών… Η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και Λυκούργος, Μαρίνα, Μάνος, Ευτυχία, Μυρτάλη, Ισμήνη, Στάθης και Ιάκωβος είναι εκεί. Η απόφαση βγαίνει την ίδια ημέρα και η Μαρίνα αθωώνεται γιατί ό,τι έπραξε, το έπραξε ευρισκόμενη σε άμυνα.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 210  στις 3/06/2022

Επεισόδιο 210

Παρασκευή 

Όλοι είναι χαρούμενοι με την έκβαση της δίκης της Μαρίνας. Το βράδυ γίνεται τραπέζι για να το γιορτάζουν κι εκεί η Ιουλία ρίχνει κλεφτές ματιές στον Στάθη! Στην αστυνομία όλοι είναι περήφανοι με την σύλληψη των ανδρών και δίνουν συγχαρητήρια στον Κουράκο για την εύφημο μνεία που θα πάρει.

Τα νέα όμως είναι εξαιρετικά δυσάρεστα για την Μαργαρίτα και τον Αλέξη καθώς ο Σύλλογος τον ενημερώνει πως χάνει την άδειά του ως
ψυχολόγος με υπουργική απόφαση! Η ένταση είναι μεγάλη μεταξύ τους με την Μαργαρίτα να σωριάζεται σε μια καρέκλα άναυδη.

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία αποβάλλει και θέλει να εκδικηθεί

Τρομαγμένη, υποψιάζεται πως ο γιός της έχει παραισθήσεις και βλέπει κάποιους δίπλα του. Ο Άρης εξομολογείται το ενδιαφέρον του στην Ευτυχία και τρώει “χυλόπιτα μετά πολλών επαίνων”… Ο Στέφανος ανακοινώνει στην Αρετή και την Ασπασία ότι τον δέχτηκαν στο μεταπτυχιακό στην Ισπανία.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 211  στις 6/06/2022

Επεισόδιο 211

Δευτέρα 

Ο Ισίδωρος και ο Μάνος περνούν όμορφα στο σπίτι της Φανής
και της Αγγελικής.  Ο Μάνος είναι εντυπωσιασμένος από την
μικρή ανηψιά του την Αγγελική. Η μικρή ζητάει από την μαμά της
να επισκεφθούν το καλοκαίρι τη Μάνη.

Η Ιουλία έχει τις ανησυχίες και τις ενστάσεις της για αυτή την υπόθεση και φοβάται για τα χειρότερα…Η Μυρτάλη βάζει τα όρια της απέναντι στην Αλκμήνη. Η γενικότερη συμπεριφορά της Μυρτάλης ανησυχεί την Αθηνά….Η Μαργαρίτα με τον Αλέξη έχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά ο Αλέξης είναι κυριολεκτικά στον κόσμο του και σκέφτεται τη Μυρτάλη.

Η Αναστασία κάνει  προσπάθεια να πείσει τον Στάθη να γυρίσει στην Αρετή και μαθαίνει πως είναι πλέον μόνος.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Έρχεται και τα ισοπεδώνει όλα

Εύα και Στάθης είναι συνεχώς μελαγχολικοί και σκέφτονται τις όμορφες στιγμές που περάσανε μαζί. Αργότερα η Ασπασία επισκέπτεται και την Βασιλική με τον ίδιο σκοπό, αλλά μάταια…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 212 , 213 , 214 , 215

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close