Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δίνει την περιουσία της στην Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς : Πολλές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη σειρά, καθώς η Αθηνά, δίνει την περιουσία της στην Μυρτάλη.

Απρόβλεπτες και γεμάτες εκπλήξεις, είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA Η Γη της Ελιάς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το περιοδικό TV o clock ,η Αθηνά αποφασίζει να μεταβιβάσει ένα μεγάλο μερίδιο από την περιουσία των Βρεττάκων στη Μυρτάλη . Με αυτό τον τρόπο, θεωρεί ότι θα έρθουν πιο κοντά… Από την άλλη, η εγκυμοσύνη της Βασιλικής αρχίζει να φαίνεται και εκείνη ανησυχεί.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 80 , 81 , 82 , 83 , 84, 85

Ο θάνατος του Ιπποκράτη Βρεττάκου και το άνοιγμα της διαθήκης του, όπου αποκλήρωνε την κόρη του, την Μυρτάλη, προκάλεσε μία σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων. Κυρίως ανάμεσα σε εκείνη και την Αθήνα. Κάτι που έχουμε δει, από τα πρώτα επεισόδια, με τη σχέση των δύο γυναικών να βρίσκεται στα άκρα. και αυτό γιατί η πρώτη είναι πεπεισμένοι ότι η Αθηνά ευθύνεται που την αποκλήρωσε ο πατέρας της.

Γεγονός που δεν υφίσταται, αφού πίσω από την αλλοίωση της διαθήκης κρύβεται ο θείος της Ο Ισίδωρος.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δίνει την περιουσία της στην Μυρτάλη

Στα παρακάτω επεισόδια της δραματικής σειράς  η Γή της Ελιάς, η Αθήνα παίρνει ακόμα μία σημαντική απόφαση που αναμένεται να ανατρέψει τις ισορροπίες στην οικογένεια.
Αφού πρώτα παραχωρεί στη Μυρτάλη τα κοσμήματα που βρέθηκαν στη θυρίδα του Ιπποκράτη, στη συνέχεια αποφασίζει να μεταβιβάσει ένα μεγάλο μέρος του μερίδιο της από την περιουσία των Βρεττακων σε εκείνη.Θεωρεί πως έτσι θα καταφέρει να έρθουν πιο κοντά και να γεφυρώσουν το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: O Στάθης θέλει να σκοτώσει τον Φίλιππο

Η Μυρτάλη ενημερώνεται για αυτή την κίνηση της Αθηνάς και παραξενεύεται.Κάνει δεύτερες σκέψεις. Αν όντως δεν έχει κάποια ανάμειξη στην αλλοίωση της διαθήκης του πατέρα της ή πρόκειται για παγίδα. Η Αναστασία αποκαλύπτει στον Ιάκωβο πως η Αθηνά πρόκειται να μεταβιβάσει ένα μεγάλο μέρος από το μερίδιο της στη Μυρτάλη
και εκείνος χαίρεται ιδιαίτερα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: O Αλέξης οδηγεί τη Mυρτάλη στην αυτοκτονία

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δίνει την περιουσία της στην Μυρτάλη

Σύντομα, Μάλιστα, μεταφέρει το νέο στην Ιουλία και αυτή, με τη σειρά της, απαιτεί από τον Ισίδωρο και τον Μάνο να πράξουν ανάλογα.
Θεωρεί αδιανόητο ότι το κάνει η Αθήνα και όχι εκείνη, που είναι αίμα τους. Κάθε προσπάθειά της, όμως, είναι μάταιη.
Οι δύο άντρες, πατέρας και γιος, Δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν κάτι από τα κεκτημένα τους.Μόνο που η αντίδραση τους βάζει τον Ιάκωβο σε υποψίες.Οδηγείται στο να ψάξει εκ νέου το θέμα του νεκρού αδελφού τους.

Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής φανερώνεται!!!

Η Βασιλική και ο Φίλιππος μετά τον χωρισμό τους, καλούνται να διαχειριστούν διάφορα θέματα. Κάποια από αυτά είναι η απόπειρα δολοφονίας εναντίον της Χάιδως, η οποία κατηγορεί τον πατέρα της κοπέλας, τον Στάθη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η Βασιλική κυοφορεί το παιδί τους, τον καρπό του έρωτά τους.Αν και εκείνος δέχεται να αναλάβει τις ευθύνες του,η Βασιλική δεν μπορεί να τον συγχωρέσει.

Στα παρακάτω επεισόδια η Βασιλική έχει ανάμεικτα συναισθήματα.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δίνει την περιουσία της στην Μυρτάλη

Από τη μία είναι χαρούμενη που είναι έγκυος στο παιδί του άντρα που αγαπά, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να τον συγχωρέσει για αυτό που έκανε, ούτε και να ξεχάσει την έχθρα των οικογενειών τους.

Παρόλα αυτά, όσο περνάει ο καιρός, τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης γίνονται έντονα και αυτή αρχίζει να φαίνεται. Οι γονείς της παρατηρούν πως έχει παχύνει όμως τους λέει πως πήρε κάποια κιλά, καθώς, τελευταία, την έχει πιάσει κάτι και θέλει να τρώει συνέχεια.
Η κοπέλα μέσα της ανησυχεί για το τι θα γίνει όταν δεν θα μπορεί να κρύψει την κοιλιά της και κάνει διάφορες σκέψεις.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close