Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 80 , 81 , 82 , 83 , 84, 85

Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 80 , 81 , 82 , 83 , 84, 85: . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 80 στις 21/11/2021

Επεισόδιο 80

Η υγεία της Μυρτάλης είναι  πολύ εύθραυστη μετά από πνευμονία που την ταλαιπωρεί  μέρες και ο Στέφανος  ανησυχεί πολύ και  συνεχώς βρίσκεται στο πλευρό της. Η Ισμήνη  θα πανικοβληθεί μόλις ακούσει το ποσό που ζητάνε  οι απαγωγείς. Ο Κωνσταντίνος  θα προθυμοποιηθεί  να βοηθήσει με τα λύτρα, γεγονός που  θα εκνευρίσει αφόρητα τον Σάββα.

Ο Στάθης και  ο Στέφανος θα πεισουν την Αρετή να προχωρήσει με το σοβαρό χειρουργείο, που όμως έχει ως ενδεχόμενο μια μόνιμη παράλυση, Η Ευτυχία θα πάρει τη γενναία απόφαση και θα χωρίσει οριστικά με τον Ανέστη. Εκείνος , θα αντιδράσει βίαια, αλλά αυτή τη φορά η Ευτυχία είναι προετοιμασμένη για όλα.

Δείτε επίσης Η Γη της Ελιάς: Μανός και Aντιγονή πιάνονται στα χέρια

Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής αρχίζει να φαίνεται, αλλά ο Στάθης κι η Αρετή θεωρούν πως απλά πήρε κάποια παραπάνω κιλά. Η Μαργαρίτα, θα ενημερωθεί από τον γιατρό του Αλέξη, πως σε λίγο καιρό, θα μπορέσει να τον πάρει από την κλινική.

Η είδηση της αποφυλάκισης του Φίλιππου, θα χαροποιήσει τη Βασιλική, αλλά κάνει έξαλλο τον Στάθη. Θολωμένος από την αδικία, θα πάρει το  όπλο του και  θέλει να σκοτώσει τον Φίλιππο δείτε εδώ.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 81 -82 στις 22/11/2021

Επεισόδιο 81 – 82

Ο Λυκούργος και ο Στέφανος  θα προσπαθήσουν να συγκρατήσουν  τον Στάθη που θέλει να πάρει  εκδίκηση από το Φίλιππο. Ο Φίλιππος μετά την αποφυλάκισή του, εγκαταλείπει οριστικά το πατρικό του και ξεκαθαρίζει στη Χάιδω πως δεν θέλει καμία σχέση μαζί της. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται κι ο Λυκούργος, μετά την παραδοχή της Χάιδως πως σκηνοθέτησε την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της.

Ο Ιάκωβος θα καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να φέρει κοντά τον αστυνόμο Κουράκο και την Ιουλία, για να γλιτώσει η Ιουλία τον στιγματισμό της, στην μικρή κωμόπολη αλλά η καρδιά της Ιουλίας, είναι στον Στάθη. Την ίδια ώρα η Αρετή συμφωνεί να κάνει το χειρουργείο και ο γιατρός της κανονίζει την επέμβαση άμεσα.

Η Ισμήνη αγωνιά για την τύχη του παιδιού της, ενώ ο Σάββας θα την διαβεβαιώσει πως θα μαζέψει το ποσό στην ώρα που πρέπει. Η Μυρτάλη συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την πνευμονία κι ο Στέφανος ζητά από την Αντιγόνη να γίνει άμεσα εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 83 -84 στις 24/11/2021

Επεισόδιο 83 – 84

Η αγωνία μεγαλώνει. Οι απαγωγείς επικοινωνούν με την Ισμήνη και τον Λυκούργο για να μεθοδεύσουν  τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η παράδοση των λύτρων. Ο άνθρωπος του Κωνσταντίνου παρακολουθεί τη διαδικασία κρυφά, με σκοπό να καταφέρει να  εντοπίσει ποιος έχει απαγάγει το μωρό. Την τελευταία στιγμή, όμως, η παράδοση θα ακυρωθεί και η Ισμήνη τρέμει, πως δεν θα ξαναδεί ποτέ  το παιδί της.

Ο Στάθης νιώθει να ασφυκτιεί,  από τους διαρκείς ελέγχους της Αρετής και δεν μπορεί να βγάλει την Ιουλία από το μυαλό του. Ο Δημήτρης θα  εξομολογηθεί στην Αθηνά πως δεν την έχει ξεπεράσει, αλλά εκείνη είναι άκαμπτη και πολύ σκληρή απέναντί του. Η διάθεσή του, θα χαλάσει ακόμα περισσότερο, όταν η Άννα, για να πάρει εκδίκηση, θα του κάψει το αυτοκίνητο.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Μανός και Aντιγονή πιάνονται στα χέρια

Ο Στέφανος και η Ιουλία βρίσκονται  συνεχώς δίπλα στην Μυρτάλη, η οποία παλεύει για τη ζωή της, ενώ μια απρόσμενη συνάντηση τους περιμένει στο νοσοκομείο.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 85  στις 25/11/2021

Επεισόδιο 85

Η Ιουλία θα  απαιτήσει από τον Ισίδωρο και τον Μάνο να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Αθηνάς και να μεταβιβάσουν ένα μερίδιο από το ποσοστό της περιουσίας  στην Μυρτάλη.

Η προσπάθειά  όμως, είναι μάταιη, καθώς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν κάτι από τα κεκτημένα τους. Η αντίδραση του Ισίδωρου και του Μάνου θα  βάλει τον Ιάκωβο σε υποψίες και  θα τον οδηγήσει  να ψάξει εκ νέου το θέμα της διαθήκης του Ιπποκράτη.

Δείτε επίσης Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 73, 74, 75, 76 ,77, 78, 79

Η κατάσταση της υγείας της Μυρτάλης  θα βελτιωθεί και επιτέλους επιστρέφει στο σπίτι της. Οι συγκρούσεις ανάμεσα στον Στάθη και την Αρετή θα συνεχιστούν όλο και πιο έντονες, με την Αρετή να ξεπερνά κάθε όριο προκειμένου να τον τιμωρήσει για την απιστία . Ο Στάθης νιώθει τρομερή πίεση και, σε μια στιγμή απελπισίας, θα τηλεφωνήσει στην Ιουλία και θα  ζητήσει να συναντηθούν.

Ο Κωνσταντίνος θα συλλέξει, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους απαγωγείς και θα τις μοιραστεί με τον αστυνόμο Κουράκο, μέσω του Δημήτρη. Ο Ισίδωρος, επιτέλους, νιώθοντας ηθικά υποχρεωμένος απέναντι στην Αντιγόνη, αποφασίζει να κάνει το τεστ DNA.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : , 86 , 87 , 88 , 89 , 90, 91 , 92

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close