Η Γη της ελιάς: O Στάθης θέλει να σκοτώσει τον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Στη δραματική σειρά του MEGA, σύντομα οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια κόβουν την ανάσα, Καθώς ο Στάθης θέλει να σκοτώσει τον Φίλιππο.

Η  Μυρτάλη, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας, μεταφέρεται στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή της. Επί πλέον  ο Στάθης, παίρνει τον όπλο του και απειλεί να σκοτώσει τον Φίλιππο.

Η Μυρτάλη και ο Στέφανος, αποφασίζουν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους, και ενώ το ζευγάρι διανύει μία ιδιαίτερη όμορφη περίοδο, στη ζωή του, αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΜΥtv . Η  Μυρτάλη ,έχει ένα σοβαρό θέμα με την υγεία της. Όπως θα δούμε την αμελεί και παθαίνει πνευμονία. Μένει στο σπίτι, και προσέχει παραπάνω ,ενώ ο Στέφανος, παρατάει τα πάντα και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μανός και Aντιγονή πιάνονται στα χέρια

Ο  Στέφανός, θα ενημερώσει την Αντιγόνη και εκείνη θα τον καθοδηγήσει για το τι πρέπει να κάνει η κοπέλα, για να μην  μπει στο νοσοκομείο. Ωστόσο κάθε μέρα που περνάει, για την Μυρτάλη, η υγείας της επιδεινώνεται.  Τότε ο Στέφανος, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την Αντιγόνη, της ζητάει να πάει στο σπίτι και να την πιέσει να κάνει όσο πιο άμεσα γίνεται εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Η Γη της ελιάς: O Στάθης θέλει να σκοτώσει τον Φίλιππο

Από ότι φαίνεται όμως, έχουν ήδη χάσει, αρκετό και πολύτιμο χρόνο. Και αυτό γιατί η Μυρτάλη, από τη στιγμή που μπαίνει στο νοσοκομείο, δίνει μάχη για τη ζωή της . Ο Στέφανος, τηλεφωνεί στην Ιουλία και την ενημερώνει για την παραπάνω εξέλιξη.  Και εκείνη τρέχει αμέσως στο πλευρό της ανιψιάς της . Και ενώ η Μυρτάλη, παλεύει να ανακάμψει από πνευμονία, ο Στέφανος και η Ιουλία εξακολουθούν να βρίσκονται δίπλα τις.

Μερικές μέρες αργότερα όπως θα δούμε, η κατάσταση της υγείας της νεαρής κοπέλας ,αρχίζει να βελτιώνεται και επιτέλους παίρνει εξιτήριο.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 80 , 81 , 82 , 83 , 84, 85

O Στάθης θέλει να σκοτώσει τον Φίλιππο

Η Γη της ελιάς: O Στάθης θέλει να σκοτώσει τον Φίλιππο

Ο Φίλιππος εδώ και πολύ καιρό έχει φτάσει στα όριά του και παλεύει με τις ενοχές του. Μάλιστα θέλει να πληρώσει για ότι έκανε και  παραδίδεται στην αστυνομία για τον πυροβολισμό του Στέφανου και οδηγείται στη φυλακή. Όπως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια, της σειράς η γη της ελιάς . ο Φίλιππος θα αποφυλακιστεί και αυτό το νέο διαδίδεται αμέσως σε ολόκληρη τη Μάνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: O Αλέξης οδηγεί τη Mυρτάλη στην αυτοκτονία

Και ενώ η Βασιλική χαίρεται, αφού κυοφορεί το παιδί του, δεν ισχύει το ίδιο για το Στάθη.  Ο  Στάθης, θολώνεται από την αδικία, παίρνει το όπλο του και το μόνο που θέλει πλέον είναι να αποδώσει μόνο στη δικαιοσύνη. Στο μεταξύ,ο Λυκούργος και ο Στέφανος ,προσπαθούν να εμποδίσουν το Στάθη ,να βάψει τα χέρια του με  αίμα αλλά τίποτα δεν είναι ικανό να τον σταματήσει.

Βρίσκεται λοιπόν ενώπιον του Φιλίππου, και τον απειλεί με όπλο. Μην τυχόν τολμήσει είτε αυτός, η η μητέρα του και πλησιάσουν ξανά την οικογένειά του, γιατί δεν θα υπολογίσει τίποτα.  Υστερα από όλα αυτά, ο Φίλιππος ,εγκαταλείπει οριστικά το πατρικό του και ξεκαθαρίζει στη Χάιδω ,πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της.

Στο ίδιο μήκος κύματος, κινείται και ο Λυκούργος ,μετά την παραδοχή της Χάιδως ,πως σκηνοθέτησε την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close