Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω γίνεται ασπίδα για την Βασιλική

Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές καθώς η Χάιδω γίνεται ασπίδα για την Βασιλική.   

Η Βασιλική επιστρέφει στη Μανή μαζί με τον Φίλιππο, με αποτέλεσμα η Χάιδω να δημιουργεί ένα φρούριο για τη νύφη της, στην γη της ελιάς. Την φιλοξενεί στο σπίτι της και της υπόσχεται πως θα είναι ασφαλής.

Κλείνει πόρτες και της απαγορεύει να βγαίνει. Δεν πρέπει κανείς να μάθει πως έχει επιστρέψει, ειδικά τη στιγμή που ο Στάθης τριγυρνά στους δρόμους, απειλώντας θεούς και δαίμονες.

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Μανός και Μαρίνα τα βρίσκουν και παντρεύονται

Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω γίνεται ασπίδα για την Βασιλική

Η Βασιλική αισθάνεται φυλακισμένη, φοβισμένη. Γνωρίζει πως η Χάιδω το κάνει για το καλό της και την ευγνωμονεί. Στο πλευρό της είναι και ο Φίλιππος, ο οποίος της δείχνει διαρκώς πόσο πολύ την αγαπάει.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ξεσπάει με μανία στη Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω γίνεται ασπίδα για την Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει τα υπάρχοντά του στην Αντιγόνη με απρόβλεπτες συνέπειες

Ο Στάθης και η Αρετή έχουν ενημερωθεί για τον γάμο της κόρης τους με τον Στεφανέα. Ο καυγάς ανάμεσα σε Χάιδω και Αρετή δε θα αργήσει να ξεσπάσει. Η φωτογραφία που έδειξε ο Πότης στον Στάθη, είχε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονταν, για να ξεκινήσει δεύτερος πόλεμος.

Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω γίνεται ασπίδα για την Βασιλική

Εκτός από την Βασιλική νύφη στο πλευρό του Στεφανέα, στην φωτογραφία ήταν και η Χάιδω χαμογελαστή. Ο Στάθης τρέμει στην ιδέα πως η κόρη του κινδυνεύει από την αδίστακτη αυτή ηρωίδα. Κι αν είναι όλα ένα κόλπο, για να της κάνουν κακό; Ο τρόμος τον κυριεύει…

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 126, 127 ,128 , 129 , 130 , 131

Στο μεταξύ, η Χάιδω συνεχίζει να κρατά την Βασιλική στο σπίτι της στην γη της ελιάς σύμφωνα με το youfly.com , μέχρι οι γονείς της να ανακαλύψουν πως βρίσκεται ξανά στη Μάνη. Το πρώτο χτύπημα στην πόρτα θα ακουστεί και η Χάιδω θα πάρει θέση… μάχης!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close