Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω καταρρέει

Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δυσάρεστες καθώς η Χάιδω καταρρέει

Πόσα να αντέξει η γυναίκα

Μία πολύ όμορφη κι έντονη σκηνή θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στα νέα επεισόδια της σειράς η Γη της Ελιάς. Η Χάιδω και η Μαρία θα συναντηθούν και θα ανοίξουν τις καρδιές τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: 4 χωρισμοί έρχονται

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλλιπος γιουχάρεται στην δίκη – Σε πανικό η Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 73 , 74 , 75 , 76 , 77

Όλα θα ξεκινήσουν από μία εξόρμηση στο Σούνιο. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα θα μαζέψουν τις βαλίτσες τους και θα πάνε για μια μικρή επίσκεψη στην Μαρία. Ο Λυκούργος, βλέποντας την Χάιδω σε άσχημη κατάσταση, της προτείνει να ακολουθήσουν τις δύο γυναίκες σε αυτή την εκδρομή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ζωή όλων αλλάζει από την μία στιγμή στην άλλη

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ζωή όλων αλλάζει από την μία στιγμή στην άλλη

Πράγματι, η Χάιδω τελευταία δεν είναι καλά. Οι βόμβες από το παρελθόν του άντρα της, έχουν σκάσει μέσα στο σπιτικό της. Η παράνομη σχέση του με την Ασπασία και το νόθο τους παιδί, είναι δυο γεγονότα μη διαχειρίσιμα για την ίδια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο πνιγμός που θα καθηλώσει

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με αυτή κερατώνει ο Αλέξης τη Μυρτάλη

Η Χάιδω, προκειμένου να μη καταρρεύσει, δέχεται να μείνει για λίγες μέρες στην Μαρία, στην γη της ελιάς. Οι δυο γυναίκες έρχονται πολύ κοντά και ανοίγουν τις καρδιές τους η μία στην άλλη σύμφωνα με το youfly.com… Τα λόγια και οι συμβουλές της Μαρίας λειτουργούν λυτρωτικά για την Χάιδω και η κουβέντα αυτή απαλύνει την ψυχή της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close