Η Γη της Ελιάς: Η ζωή όλων αλλάζει από την μία στιγμή στην άλλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε την ζωή όλων να αλλάζει από την μία στιγμή στην άλλη.

Μόνο εμείς μετράμε αντίστροφα μέχρι να ξανά αρχίσει η σειρά;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 73 , 74 , 75 , 76 , 77

Η δραματική σειρά του mega γη της ελιάς από την Κυριακή 15, Ιανουαρίου στις 9:00 το βράδυ, επιστρέφει με νέα συναρπαστικά επεισόδια. Πολλές εκπλήξεις και ιστορίες που υπόσχονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του my TV.

Οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με διάφορες καταστάσεις με αποτέλεσμα η ζωή τους να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη. Εμείς εξασφαλίσαμε και σας  αποκαλύπτουμε όλα όσα θα συμβούν στα πρώτα επεισόδια της  σειράς.

Τα ζευγάρια που οδηγούνται στο χωρισμό

Η Βασιλική και ο Φίλιππος μετά το θρησκευτικό γάμο τους έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα που τους φέρνουν συχνά στα όρια τους και απ’ ό,τι φαίνεται έπεται συνέχεια.

Το ζευγάρι όπως έχουμε παρακολουθήσει στα τελευταία επεισόδια έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με μια παλιά συμμαθήτρια και φίλη του Φίλιππου τη Σάντρα, η οποία δεν έχει κάνει ξεκάθαρες τις πραγματικές προθέσεις της.

Κάτι που αντιλαμβάνεται η Βασιλική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η τελευταία νιώθει ιδιαίτερα παραμελημένη και κάνει παράπονα στον αγαπημένο της. Ακόμη τον κατηγορεί ότι δεν τον ενδιαφέρει πλέον σα γυναίκα και γι’ αυτό το λόγο ενδίδει στις προσκλήσεις της Σάντρας για διάφορες εξόδους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Εύα κάνει έκτρωση

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός κρύβεται πίσω από την δολοφονική επίθεση της Αλκμήνης

Εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα του καταλογίζει. Δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα παρά μόνο για εκείνη όμως όλα αυτά δεν πείθουν την Βασιλική.

Κάποια στιγμή τελευταία βλέπει την Σάντρα να περικυκλώνει τον Φίλιππο και επιβεβαιώνει τις υποψίες της για τις όχι και τόσο αγνές προθέσεις της. Έτσι λοιπόν σκέφτεται σοβαρά να απομακρυνθεί από τον Φίλιππο.

Άλλο ένα ζευγάρι που δοκιμάζεται έντονα είναι η Εύα και ο Χρήστος ειδικά μετά την απρόσμενη ανακοίνωση ότι είναι έγκυος στο παιδί του. Έκτοτε η Εύα και ο Χρήστος διαφωνούν συνέχεια για το επίμαχο θέμα καθώς βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικές φάσεις της ζωής τους ενώ εκείνος δεν αργεί να την χωρίσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία εξαφανίζεται

Η Γη της Ελιάς-Εύα-Χρήστος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μετά το θάνατο του παιδιού της η Αρετή στέκεται βράχος στην Ασπασία

Τουλάχιστον μέχρι στιγμής που η Εύα θα πάρει μία απόφαση τόσο για τους δυο τους όσο και για το μωρό που κυοφορεί. Από την άλλη η Μαργαρίτα ενώ προσπαθεί να χαρεί το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνη και το Γεράσιμο περνάει δύσκολες ώρες καθώς ο Αλέξης με την αρνητική στάση του υπερβαίνει κάθε όριο.

Μάλιστα όσο προσπαθεί να τον συνετίσει δεν καταφέρνει τίποτα. Κάποια στιγμή ο Γεράσιμος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και ξεκαθαρίζει στον Αλέξη τις προθέσεις του ως προς την Μαργαρίτα αλλά έρχεται αντιμέτωπος με την οργή του.

Τότε δεν έχει άλλη επιλογή από το να απομακρυνθεί μια για πάντα απ’ τη γυναίκα. Από την άλλη ο Κίμωνας και η Δήμητρα ζουν τον έρωτά τους και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Γι’ αυτό το λόγο ο πρώτος πιέζει την υπαστυνόμο, να σκεφτεί το θέμα της μετάθεσης της στην Αθήνα καθώς εκείνος αργά ή γρήγορα πρέπει να επιστρέψει στη βάση του.

Δείτε ακόμα Η Γη της ελιάς: 2 ηθοποιοί αποχωρούν από τη σειρά

Η Γη της Ελιάς-Κίμωνας-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Serial Killer Ο Αλέξης σκοτώνει και τον Γεράσιμο

Όμως τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική τροπή όταν ο Δημοσθένης αποκαλύπτει στο γιο του κάποια στοιχεία σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες του με σκοπό να τον κάνει να χωρίσει οριστικά από τη Δήμητρα.

Απιστία βάσει…σχεδίου

Ο Αλέξης κατά την περίοδο που είχε απαχθεί από την Μυρτάλη δεν ακολούθησε την φαρμακευτική αγωγή του έχοντας σαν αποτέλεσμα να αρχίσει να υποτροπιάζει. Από τότε ο καλός και ο κακός εαυτός του βγαίνουν στην επιφάνεια και τον παρακινούν να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια.

Στα επόμενα επεισόδια αφού αποπειράται να βλάψει την κοπέλα στη συνέχεια οργανώνει ένα σχέδιο προκειμένου να αποκτήσει το πάνω χέρι στην σχέση τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με Ευτυχία και Κουράκο

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης επιστρέφει και παίρνει το παιδί

Απομακρύνεται από κοντά της και ζει την ζωή του χωρίς να την υπολογίζει και κυρίως χωρίς να τρέχει στο πλευρό της όταν το ζητάει. Μάλιστα σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει την Μυρτάλη ο Άλεξ βγαίνει μόνος για ποτό, γνωρίζει μια κοπέλα και περνουν τη νύχτα μαζί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέο φονικό στην σειρά

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέες απειλές στον Δημοσθένη

Μ’ αυτό τον τρόπο παίρνει την επιβεβαίωση που θέλει για την φιλαρέσκεια του και αλλάζει στάση και συμπεριφορά απέναντι στην Μυρτάλη. Σύντομα λοιπόν η ισορροπία στη σχέση τους αλλάζει σημαντικά και πλέον ο Άλεξ είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι.

Εκβιασμοί και συμφέροντα

Ο Δημοσθένης από την μέρα που δάνεισε το υπέρογκο χρηματικό ποσό στην Μυρτάλη ώστε να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της οικογενειακής επιχείρησης μετράει αντίστροφα για το τελευταίο μέρος του σχεδίου του που δεν είναι άλλο από το να την εκβιάζει και να αρπάξει την περιουσία της.

Κάποια στιγμή επισκέπτεται την Μυρτάλη και της επισημαίνει ότι έχει καθυστερήσει την καταβολή της πρώτης δόσης όταν εκείνη του απαντάει ότι δεν έχει τα χρήματα. Ο Δημοσθένης θυμώνει και την εκβιάζει με πολύ σκληρό τρόπο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται πιο επικίνδυνος απο ποτέ

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης δολοφονεί την Μυρτάλη

Της δίνει μία μέρα διορία για να του επιστρέψει τα χρήματα που της δάνεισε διαφορετικά θα πάρει στο όνομα του τις μετοχές της. Η Μυρτάλη είναι σε αδιέξοδο και όπως θα δούμε αναγκάζεται να ομολογήσει στον Ισίδωρο ότι δανείστηκε ένα τεράστιο ποσό από το Δημοσθένη για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Άνανδρη επίθεση

Εκείνος γίνεται έξαλλος, παρόλα αυτά όμως ο Ισίδωρος κάνει μία έξυπνη κίνηση. Αποφασίζει αντί να παραχωρήσει τις μετοχές στο Δημοσθένη να τον πληρώσει και να πάρει τις ανάλογες μετοχές από την Μυρτάλη και να γίνει εκείνος κυρίαρχος στην οικογενειακή τους επιχείρηση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close