Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Χάιδω κινδυνεύει με φυλάκιση. 

Τί άλλο θα την βρει αυτή τη δόλια μάνα ρε παιδιά;

 

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Φανή απομακρύνει το παιδί από τους Βρεττάκους

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-Βασιλική-

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Γη της Ελιάς μας δείχνουν ότι η Χάιδω έχει πολλά στο κεφάλι της. Το τραγικό ατύχημα που συνέβη στον Φίλιππο και στο παιδί έκανε τόσο την Χάιδω, όσο και την Βασιλική, τον Λυκούργο, τον Στάθη και γενικότερα όλη την οικογένεια να τρομάξουν πολύ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τί φοβάται η Φανή;

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-

Ο Στέφανος έχει ανοίξει τα μάτια του και ζητάει με αγωνία την κ@ρη του, ενώ η μικρή είναι ακόμη σε κώμα. Κι ενώ η Χάιδω προσπαθεί να στηρίξει τον Φίλιππο και αγωνιά για την εγγονή της, πρέπει να αντιμετωπίσει ακόμη μία περιπέτεια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δεν έφταιγα εγώ

Το δικαστήριο την καλεί για κατάθεση διότι κατηγορείται ως ηθική αυτουργός στην επίθεση που είχε δεχτεί ο Στέφανος Καπερνάρος από τον Φίλιππο. Η τότε ομολογία της, έδειξε ότι το χέρι του Φίλιππου το όπλισε η Χάιδω και το μίσος της βεντέτας.

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το τραγικό φινάλε του Ανέστη

Η Χάιδω λοιπόν εμφανίζεται στην δίκη περιμένοντας να ακούσει τις κατηγορίες αλλά η σκέψη της είναι πίσω στο νοσοκομείο. Πώς θα διαχειριστεί η Χάιδω τις περιπέτειες που την περιμένουν ενώ παράλληλα το παιδί της και το εγγόνι της είναι σε κρίσιμη κατάσταση; Οι εξελίξεις της σειράς θα είναι τρομαχτικές.

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-

Close