Η Γη της Ελιάς: Τί φοβάται η Φανή;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα ανακαλύψουμε τί είναι αυτό που φοβάται τόσο πολύ η Φανή.

Φανή, πολύ ύποπτη η συμπεριφορά σου…κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα ε;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δεν έφταιγα εγώ

Γνωστό είναι ότι την εμφάνισή της στην Γη της Ελιάς θα κάνει η Νίκη Παλληκαράκη που θα υποδυθεί την Φανή. Η Φανή είναι η μητέρα που υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης και πολύ σύντομα θα έρθουν σε επικοινωνία με τον Ισίδωρο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το τραγικό φινάλε του Ανέστη

Ο Ισίδωρος από την στιγμή που έμαθε πως η Αντιγόνη έχει παιδί κινεί γη και ουρανό για να γνωρίσει το εγγόνι του από κοντά. Τελικά φτάνει στα χνάρια του και πηγαίνει από το σπίτι που ζει πλέον το παιδί για να το γνωρίσει από κοντά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το τάμα της Βασιλικής για την υγεία του μωρού της

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Εκεί συναντά την Φανή, την θετή μητέρα του παιδιού. Ο Ισίδωρος παρόλο που είναι πολύ φιλικός και έχει όλη την καλή διάθεση, δεν παίρνει την ίδια ανταπόκριση από την Φανή. Η Φανή του μιλάει πολύ επιθετικά και τον απειλεί να μην τολμήσει να ξανά πλησιάσει το παιδί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 195β, 196 , 197 , 198 , 199

Είναι γνωστό πως ο Αντρέας Γεωργίου μέσα από τα καινούρια πρόσωπα που θα βάλει στην σειρά, θα ανοίξει και νέες ιστορίες. Όταν λοιπόν θα δούμε την Φανή έξαλλη να απειλεί τον Ισίδωρο για να μείνει μακριά τους, όλοι θα σκεφτούμε το προφανές.

Η Γη της Ελιάς: Τί φοβάται η Φανή;

Ότι δηλαδή η μητέρα, δεν θέλει κανένας και τίποτα να χαλάσει την οικογενειακή ρουτίνα και πως ίσως ακόμη και το παιδί δεν γνωρίζει ότι είναι υιοθετημένο. Όμως η στάση της μετά θα γίνει ύποπτη. Θα πάει να συναντήσει έντρομη την Μαρία στο Σούνιο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Ο Στέφανος φεύγει από την σειρά

Θα την πληροφορήσει για όλα όσα συνέβησαν με τον Ισίδωρο και θα ζητήσει συμβουλές για το πως μπορεί να κινηθεί από εδώ και στο εξής. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Φανή, Μαρία και Αντιγόνη θα συζητήσουν από κοντά τις επόμενες κινήσεις τους.

Η Γη της Ελιάς-Φανή-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ταράζει τα νερά της Μάνης

Τι φοβάται η Φανή; Μήπως κάποια παράνομη υιοθεσία κρύβεται πίσω από όλα αυτά; Οι τρεις γυναίκες τι θα κάνουν για να κρατήσουν τον Ισίδωρο μακριά από την αλήθεια; Η συνέχεια στην Γη της Ελιάς.

Close