Η Γη της Ελιάς-Φανή-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Φανή απομακρύνει το παιδί από τους Βρεττάκους. 

Ισίδωρε. Εγώ προτείνω να πας στην Φουρέιρα να ξεσκάσεις.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δεν έφταιγα εγώ

Ο Ισίδωρος έμαθε από τον Μάνο ότι η Αντιγόνη έχει παιδί και αυτό είναι γνωστό. Γνωστό είναι επίσης ότι η Αντιγόνη, έδωσε το παιδί της μέσω της παράνομης υιοθεσίας στην Φανή. Μπορεί η Αντιγόνη και η Μαρία – η οποία Μαρία βοήθησε στην παράνομη υιοθεσία – να μην είχαν ενοχλήσει όλα αυτά τα χρόνια την Φανή, όμως ο Ισίδωρος έχει άλλα σχέδια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το τραγικό φινάλε του Ανέστη

Η Γη της Ελιάς-Φανή-

Επειδή δεν έχει μάθει να κρατάει την μύτη του έξω από τις ιστορίες που πιστεύει ότι τον αφορούν, πηγαίνει να συναντήσει την Φανή στο σπίτι της για να γνωρίσει το εγγόνι του. Κανόνιζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο και η Φανή αντί να του ετοιμάσει ένα τσάι και λίγα μπισκότα, τον διώχνει με τις κλωτσιές. 

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η θετή μητέρα του παιδιού διώχνει με τις κλωτσιές τον Ισίδωρο

Σαν να μην έφτανε αυτό, πιάνει την Μαρία και την Αντιγόνη και τους ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να έχουν καμία σχέση με το παιδί της. Μάλιστα λέει στην Αντιγόνη να κρατήσει μακριά τον πατέρα της από το σπίτι της διότι θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το τάμα της Βασιλικής για την υγεία του μωρού της

Η Γη της Ελιάς-Φανή-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 195β, 196 , 197 , 198 , 199

Η Αντιγόνη, παίρνει φωτιά. Ένας άσχημος καυγάς ξεκινά ανάμεσα στην Φανή και στην Αντιγόνη σχετικά με το παιδί και με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Η Φανή αντιδρά επιθετικά διότι τρέμει το φυλλοκάρδι της ότι ο Ισίδωρος θα διεκδικήσει το παιδί. Ο Ισίδωρος θα καταφέρει να έρθει σε επαφή με το εγγόνι του τελικά;

Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close