Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού αυτό θα είναι το τραγικό φινάλε του Ανέστη. 

Θα σας λείψει πολύ το ξέρουμε. Όχι ε; Ούτε εμάς…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 195β, 196 , 197 , 198 , 199

Άξεστος, βίαιος, αλκοολικός, κακοποιητής και «κόλακας» όταν και όπου πρέπει ο συγκεκριμένος χαρακτήρας μας απασχόλησε μέχρι σήμερα με την σκοτεινή του δράση.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Ο Στέφανος φεύγει από την σειρά

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η θετή μητέρα του παιδιού διώχνει με τις κλωτσιές τον Ισίδωρο

Ο Ανέστης, όπως πολύ καιρό τώρα έχουμε γράψει, οδηγείτε ολοταχώς προς τον θάνατο. Καιρό τώρα οι γιατροί του είχαν εφιστήσει την προσοχή ζητώντας του να κόψει το ποτό. Μάταια όμως. Ο Ανέστης έκανε το ακριβώς αντίθετο με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σοβαρά στο νοσοκομείο με κύρωση του ήπατος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ταράζει τα νερά της Μάνης

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Σύμφωνα με το youfly.com αυτή την φορά δεν πρόκειται να γλιτώσει. Το τέλος του Ανέστη στη Γη της Ελιάς πλησιάζει καθώς θα πεθάνει πληρώνοντας το τίμημα των πράξεων του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στέφανος και Ελένη εγκαταλείπουν την Μάνη

Με έκπληξη αλλά και πόνο ψυχής η Αναστασία ακούει το κακό μαντάτο για τον Ανέστη. Ο τελευταίος δούλευε επί χρόνια στα κτήματα των Βρεττάκων και η Αναστασία τον πρόσεχε σαν παιδί της.

Δείτε ακόμα H Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος λυγίζει μπροστά στην εγγονή του

Παρά το γεγονός ότι δεν συμφωνούσε με τη στάση του σε πολλά θέματα εντούτοις τον αγαπούσε και δεν ήθελε το κακό του. Αυτή τη φορά θα κληθεί να τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Close