γη-της-ελιάς-η-Χρυσούλα-βάζει-λόγια-στην-Αρετή-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Χρυσούλα ρίχνει κι άλλο λάδι στην φωτιά λέγοντας στην Αρετή ότι ο Στάθης έφυγε από την Μάνη. 

Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από την Χρυσούλα…

Η Χρυσούλα καταφέρνει για μία ακόμη φορά να ρίξει λάδι στην φωτιά ανάμεσα στην Αρετή και στον Στάθη. Αυτό το διάστημα η Αρετή παλεύει να φέρει τον Στάθη στα άκρα κάνοντάς του πόλεμο. Για αρχή, αποκλήρωσε την Βασιλική, αφαιρώντας το μερίδιο της περιουσίας που της είχε παραχωρήσει.

γη-της-ελιάς-η-Χρυσούλα-βάζει-λόγια-στην-Αρετή-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πάει ο καιρός που μια ματιά σου με έκανες να τρέμω από φόβο Μάνα

Όλα λοιπόν περνούν στο δικό της όνομα, φυσικά και του Στέφανου. Οι δυο τους περνούν στην αντεπίθεση, αφήνοντας απένταρους την Βασιλική και τον Στάθη. Όσο ο Στάθης προσπαθεί να βρει μία λύση μέσω της δικαστικής οδού για την περιουσία, η Αρετή ελπίζει πως αυτός ο πόλεμος θα τον αναγκάσει να γυρίσει και πάλι κοντά της.

γη-της-ελιάς-η-Χρυσούλα-βάζει-λόγια-στην-Αρετή-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Φανή είναι το πρόσωπο κλειδί ανάμεσα σε Μαρία και Αντιγόνη

Ο Στάθης όμως έχει άλλα σχέδια. Κανονίζει με την Εύα μία ρομαντική εξόρμηση μακριά από την Μάνη. Αυτό δεν αργεί να φτάσει στα αυτιά της Χρυσούλας η οποία τρέχει αμέσως να πληροφορήσει την Αρετή. “Ο άντρας σου έφευγε Αρετή”, θα της πει, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στην φωτιά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Επικός καβγάς Αρετής και Ιάκωβου

Η Αρετή συνειδητοποιεί πως η μάχη αυτή έχει ξεσπάσει χωρίς αποτέλεσμα και πως ο σύζυγός της, συνεχίζει να περνάει καλά, αδιαφορώντας για την ίδια και την περιουσία τους. Φυσικά αυτό την εξοργίζει ακόμη περισσότερο και είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα.

γη-της-ελιάς-η-Χρυσούλα-βάζει-λόγια-στην-Αρετή-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν έμεινε έγκυος η Αντιγόνη

Η Χρυσούλα για ακόμη μία φορά κάνει τα μαγικά της και βγάζει εκτός εαυτού την φίλη της. Ποιο θα είναι το επόμενο σχέδιο της Αρετής και ποια στάση θα κρατήσει ο Στέφανος, απέναντι στην μητέρα του;

Close