Η-Γη-της-Ελιάς-Δήμητρα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Δήμητρα βρίσκει τον έρωτα της ζωής της.

ΑΑΑ… Αυτοί θα παντρευτούν τελικά… ουψ το είπα…

Η υπαστυνόμος Δήμητρα Γιατράκου στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, θα είναι στο στόχαστρο του κυκλώματος που εξάρθρωσε αφού θα ζητήσουν εκδίκηση.

Το γεγονός ότι το δεξί χέρι του Κουράκου είχε μεταμφιεστεί σε Ράινα και μπόρεσε να ξεμπροστιάσει ολόκληρο κύκλωμα, δεν θα περάσει απαρατήρητο. Ωστόσο η ίδια δε μοιάζει να φοβάται!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική θα μάθει όλη την αλήθεια

Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα δολοφονήσουν την Δήμητρα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αφήνει έγκυο την Ιουλία

Προφανώς αυτό που της δίνει… θάρρος είναι το γεγονός ότι ερωτεύεται τον Αποστόλη. Εκείνος, αν και στην αρχή δεν φαινόταν ενθουσιασμένος με την ιδέα, φάνηκε να αλλάζει γνώμη όταν την είδε με την στολή.

Όπως φαίνεται, Δήμητρα και Αποστόλης θα ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα κάτι που άξιζε στον Αποστόλη μετά τα όσα πέρασε με την Ευτυχία και το άδοξο τέλος τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος εξαφανίζεται

Δείτε την είναι η κούκλα σύζυγο του Αποστόλη από τη Γη της ελιάς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία περνούν μια νύχτα πάθους

Οι δύο τους μοιάζουν να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι κάθε φορά που συναντιούνται και αν και στην αρχή η σχέση φαινόταν μάλλον απίθανη, τελικά θα ταιριάξουν μεταξύ τους.

Εκείνος μπορεί να ήταν ιδιαίτερα σοβαρός και να του φαινόταν αποκρουστικό το θέαμα με την «Ράινα», όμως τώρα που η Δήμητρα αποκάλυψε την πραγματική της ταυτότητα, μοιάζουν όλα να παίρνουν το δρόμο τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος θα γυρίσει απο την Ισπανία και θα έρθει κοντά με την Μυρτάλη

Η-Γη-της-Ελιάς-Ράινα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα δολοφονήσουν την Δήμητρα

Μάλιστα αυτή που θα σταθεί από την αρχή στο πλευρό τους είναι η αδερφή του Αποστόλη, η Αννούλα που μοιάζει ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την έκβαση της μεταξύ τους σχέσης!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close