Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Χρήστος εξαφανίζεται.

Τι γίνεται ρε παιδιά όλοι εξαφανίζονται τώρα τελευταία…

Ο Χρήστος εξαφανίζεται στη «Γη της Ελιάς» κι η Μυρτάλη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού ανησυχεί και δεν καταλαβαίνει γιατί δεν τον βρίσκει. Η αλήθεια είναι όμως πιο σκληρή από εκείνη που μπορεί να φανταστεί.

Ο Χρήστος δε θα αργήσει να μάθει ότι η Μυρτάλη παίζει σε διπλό ταμπλό, αφού θα την πιάσει στα πράσα με τον Αλέξη. Όχι μόνο θα τους δει σε τρυφερές στιγμές, αλλά δε θα πει κουβέντα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία περνούν μια νύχτα πάθους

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη οδηγείται στην τρέλα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος θα γυρίσει απο την Ισπανία και θα έρθει κοντά με την Μυρτάλη

Ο Χρήστος θα σηκωθεί, θα μαζέψει τα πράγματά του και θα εξαφανιστεί από τη ζωή της Μυρτάλης. Μπορεί να ανεχτεί πολλά, αλλά όχι αυτήν την κοροϊδία. Η Μυρτάλη αφού τελείωσει με το παιχνίδι της με τον Αλέξη, θα προσπαθήσει να προσεγγίσει ξανά τον Χρήστο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα δολοφονήσουν την Δήμητρα

Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η σύζυγός του Αποστόλη

Ο Χρήστος, όμως, έχει πληγωθεί και απογοητευτεί με την συμπεριφορά της Μυρτάλης κι έτσι απομακρύνεται, στη «Γη της Ελιάς». Η Βρεττάκου ανησυχεί που δεν μπορεί να τον βρει και τον ψάχνει απεγνωσμένα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θα κάνει την μεγάλη ανατροπή

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος στο στόχαστρο του Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πέφτει στα πόδια της Αθηνάς και ζητά συγχώρεση

Σύντομα θα συνειδητοποιήσει πως κάτι συμβαίνει και την έχει παρατήσει στα κρύα του λουτρού. Πληγωμένη που όλοι την έχουν απομακρύνει, σύμφωνα με το youfly, αποφασίζει να επισκεφτεί ψυχολόγο. Η Μυρτάλη θα κάνει τα πάντα για να καταλάβει τι συνέβη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πλακώνεται στο ξύλο

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη οδηγείται στην τρέλα

Θα καταφέρει, όμως, με τη συμπεριφορά της να κερδίσει πίσω τα κοντινά της πρόσωπα που την παράτησαν; Ή θα μείνει δίπλα της μόνο ο Αλέξης; Η συνέχεια επί της οθόνης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close