Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες αλλά και αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Στάθης αφήνει έγκυο την Ιουλία.

Μπράβο ο Καπερνάρος… καρπερός 😂😂

Οι προσπάθειες της Ιουλίας να μείνει έγκυος, μας είχαν απασχολήσει ιδιαίτερα στην πρώτη σεζόν, της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Η ηρωίδα μας έκανε προσπάθειες να κάνει παιδί με τον σύζυγό της, ο οποίος πίστευε πολύ σε μια μεγάλη οικογένεια..

Βέβαια, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε το ζευγάρι. Όσο κι αν προσπαθούσε η Ιουλία, ήταν μάταιο. Ο Γιώργης Κουράκος δεν ήταν σε θέση να δεχτεί πως τελικά δε θα γίνει πατέρας, με αποτέλεσμα να ξεσπούν εντάσεις.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος εξαφανίζεται

Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία καταρρέει με το γράμμα του Ιάκωβου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία περνούν μια νύχτα πάθους

Η Ιουλία πήρε την απόφαση να σταματήσει τις προσπάθειες, αναφέροντας μάλιστα πως το παιδί αυτό δεν ήρθε για κάποιο λόγο στη ζωή τους.. Άλλωστε, ο έρωτάς τους δεν κράτησε για πολύ.. Τι θα συμβεί, όμως, όταν η Ιουλία έρθει αντιμέτωπη με τα πρώτα συμπτώματα μιας εγκυμοσύνης;

Η πρωταγωνίστρια θα ανοίξει την καρδιά της στον μεγάλο της έρωτα, τον Στάθη Καπερνάρο. Οι δυο τους θα αφεθούν ξανά στο πάθος, με την αγάπη αυτή να φουντώνει ξανά. Άλλωστε, ποτέ δεν έσβησε..

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος θα γυρίσει απο την Ισπανία και θα έρθει κοντά με την Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Στη Μαδρίτη ο Στάθης συνειδητοποιεί πως αγαπά μόνο την Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα δολοφονήσουν την Δήμητρα

Οι νύχτες τους στη Μάνη, παίρνουν ξανά φωτιά, μετά από καιρό. Ο Στάθης και η Ιουλία γίνονται ένα, αγνοώντας τις ολέθριες συνέπειες.. Στο μεταξύ, ο Κουράκος και η Εύα υποψιάζονται, σύμφωνα με το youfly, όμως δε γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η σύζυγός του Αποστόλη

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θα κάνει την μεγάλη ανατροπή

Αργότερα, η Ιουλία θα έρθει αντιμέτωπη με κάποια συμπτώματα εγκυμοσύνης, στην γη της ελιάς. Ο τρόμος θα την κυριεύσει… Μήπως τώρα είναι πράγματι έγκυος; Όμως, αν είναι έγκυος το παιδί αυτό είναι του.. Στάθη! Ο κόσμος της θα διαλυθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι εξελίξεις αναμένεται να κόψουν την ανάσα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close