Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία περνούν μια νύχτα πάθους

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Στάθης και Ιουλία περνούν μια νύχτα πάθους.

Αυτό που περιμέναμε όλοι πως και πως 😍😍

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Ο Στάθης και η Ιουλία θα κυλιστούν στα πατώματα, περνώντας μία νύχτα έντονου πάθους, στην γη της ελιάς. Μπορεί η Ιουλία να έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στον Κουράκο, όμως ο γάμος τους ήταν καταδικασμένος εξ αρχής.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος θα γυρίσει απο την Ισπανία και θα έρθει κοντά με την Μυρτάλη

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα δολοφονήσουν την Δήμητρα

Ο Στάθης, βλέποντας την αγαπημένη του να τραβά χωριστή πορεία από τον σύζυγό της, συνειδητοποιεί πως είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της και πως δε θέλει να την χάσει από τη ζωή του..

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η σύζυγός του Αποστόλη

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θα κάνει την μεγάλη ανατροπή

Η Ιουλία κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά του, γνωρίζοντας πως είναι λάθος. Ο Στάθης αποτελεί μεγάλη παρηγοριά για την ίδια. Δίχως δεύτερη σκέψη, του ζητάει να συναντηθούν, με σκοπό να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πέφτει στα πόδια της Αθηνάς και ζητά συγχώρεση

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πλακώνεται στο ξύλο

Πάνω στην κουβέντα, οι δυο τους αποκαλύπτουν τα πραγματικά τους συναισθήματα. Τότε, η Ιουλία λυγίζει και ζητάει από τον Στάθη να περάσουν τη νύχτα αυτή μαζί, στην γη της ελιάς. Το πάθος φουντώνει, σα να μη πέρασε μια μέρα!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη οδηγείται στην τρέλα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης εμφανίζεται με τον Αντρέα Γεωργίου

Οι δυο πρωταγωνιστές γίνονται ένα.. Η βραδιά αυτή είναι εκρηκτική και γεμάτη ερωτισμό.. Η επόμενη μέρα, όμως, ξημερώνει γεμάτη από ενοχές και τύψεις. Θα υποψιαστούν κάτι ο Κουράκος και η Εύα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close