Η Γη της Ελιάς: Η διπρόσωπη ισοβίτισσα παρέα με την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι  αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η διπρόσωπη ισοβίτισσα παρέα με την Αθηνά.

Κάτω τα χέρια σου διπρόσωπη απο την queen

Με φόρα, πολλά νέα πρόσωπα και ανατρεπτικές εξελίξεις που κόβουν την ανάσα θα σηκώσει αυλαία ο β’ κύκλος στη Γη της Ελιάς, που προμηνύεται συναρπαστικός, με τον κόσμο των φυλακών και του υποκόσμου να εισβάλλει εντυπωσιακά στη σειρά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελπίδα κάνει το ντεμπούτο της ως  ηθοποιός, τον β’ κύκλο της αγαπημένης σειράς, με έναν εξαιρετικά ιντριγκαδόρικο ρόλο. Είναι συγκρατούμενη με την Αθηνά και μοιράζονται το ίδιο κελί. Όμως, δεν είναι αυτό που φαίνεται!

Η Γη της Ελιάς: Ο πονεμένος ρόλος της Ελπίδας στη σειρά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Εγκυμοσύνη και γάμος στην πραγματική ζωή για ζευγάρι Κουμπαρά η Άντζελα Γκερέκου

Πίσω από το γλυκό της πρόσωπο κρύβεται ένας δόλιος σκοπός! Και δεν είναι η μόνη… διπρόσωπη. Στο κυνήγι έχει βάλει την Αθηνά ειδικά την περιουσία της και η αδερφή του νεκρού Δημήτρη, η Ηρώ.

Η τριάδα του Αντρέα Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, και Κούλη Νικολάου στον β’ κύκλο της σειράς του mega ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερο εαυτό της.

Η Γη της Ελιάς: Η διπρόσωπη ισοβίτισσα παρέα με την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου διαλύεται

Τα πλάνα από το trailer του β’ κύκλου σοκάρουν. Με τον επεισοδιακό γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής και την σύλληψη της Αθηνάς για το φόνο του Δημήτρη, από τον αστυνόμο Κουράκο, είχε πέσει η αυλαία του α’ κύκλου.

Με γάμο να ανοίγει και ο β’ κύκλος. Αν και η Μαρίνα με τον Μάνο έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, θα κάνουν και θρησκευτικό προκειμένου να μπορέσουν να υιοθετήσουν την Αγγελική.

Η Γη της Ελιάς: Η διπρόσωπη ισοβίτισσα παρέα με την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης και Ιουλία έρχονται κοντά μετά το χωρισμό της

Η Αγγελικούλα, η κόρη της Αντιγόνης, που έχει υιοθετήσει η αδικοχαμένη εισαγγελέας Φανή παράνομα, με τη μεσολάβηση της Μαρίας, βρίσκεται σε ίδρυμα και υποφέρει πολύ.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλεθεάτης, οιΒρεττάκοι θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν νόμιμα στην οικογένεια το μικρό κορίτσι, που άλλωστε είναι αίμα τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close