Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης και Ιουλία έρχονται κοντά μετά το χωρισμό της

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Στάθης και Ιουλία έρχονται κοντά μετά το χωρισμό της.

Αυτό που όλοι περιμέναμε δηλαδή…

Η Ιουλία στον δεύτερο κύκλο της σειράς έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τον Γιώργη, ενώ ο Στάθης, όπως θα δούμε, θα σταθεί στο πλευρό της και θα την στηρίξει στις δύσκολες στιγμές που την περιμένουν.

Μετά τη σύλληψη της Αθηνάς, η οικογένεια Βρεττάκου είναι έτοιμη να διαλυθεί. Οι μισοί θεωρούν ένοχη την Αθηνά και ότι τους έχει διασύρει σε όλη την Μάνη και οι υπόλοιποι, με πρώτη και καλύτερη την Ιουλία, θεωρεί την Αθηνά αθώα και θύμα στυγνού εκβιασμού από τον Δημήτρη.

Η Γη της Ελιάς: Τελειώσαμε οριστικά έτσι χωρίζει Ιουλία – Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το νέο φιάσκο της Αρετής

Η Ιουλία, αμέσως μετά την σύλληψη της Αθήνας, έξαλλη με τη συμπεριφορά του Γιώργη, στην κυριολεξία θα τον αφήσει στον τοίχο, γιατί πρώτα απ’ όλα απέκρυψε ένα γεγονός το οποίο αφορούσε άμεσα την οικογένειά της, ενώ θα του προσάψει και μεγάλη αλαζονεία για τον τρόπο με τον οποίο ενέργησέ.

Η Ιουλία κάνει μία λεκτική επίθεση στον Γιώργη και του λέει ότι δεν τον αναγνωρίζει. Ότι η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη και ότι κάνει ένα τραγικό λάθος αν νομίζει ότι η Αθήνα είναι ικανή για φόνο. Ωστόσο αυτό που συνειδητοποιεί και την πληγώνει περισσότερο είναι ότι ο άντρας της δεν την υπολογίζει και ότι βάζει πάνω απ’ όλα τη δουλειά του και τον εγωισμό του.

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χωρίζει την Βασιλική και τον Φίλιππο

Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το δεχτεί και πάνω σ’ έναν καβγά, όπου ο Γιώργης της δίνει τελεσίγραφο, ανοίγει την πόρτα και φεύγει. Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, η απόφαση της να χωρίσει με τον Γιώργη είναι αμετάκλητη, όσο κι αν προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη.

Ωστόσο η κοπέλα είναι βαθιά πληγωμένη και σε μία τυχαία συνάντηση της με τον Στάθη, του ανοίγει την καρδιά της. Ο Στάθης, από την άλλη, έχει μάθει τι έχει συμβεί και από την πρώτη στιγμή κάτι μέσα του αλλάζει. Ξέρει ότι η αγάπη του για την Ιουλία δεν πρόκειται ποτέ να σβήσει.

H Γη της ελιάς : Στάθης και Ιουλία ξανά μαζί και με παιδί

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μακελειό στην ταβέρνα του Χρήστου

Οι δυο τους έρχονται και πάλι κοντά, ο Στάθης την αγκαλιάζει και της λέει ότι αυτό που ευχόταν πάντα είναι να την βλέπει ευτυχισμένη. Και η Ιουλία όμως αισθάνεται ότι ο Στάθης ήταν και θα είναι ο άντρας της ζωής της, σύμφωνα με το tv24, αλλά η σχέση του με την Εύα δεν την αφήνει να εκδηλώσει όσα θα ήθελε.

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χωρίζει οριστικά με τον Κουράκο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το νέο σκάνδαλο που συγκλονίζει την Μάνη

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Στάθη όμως, αγαπάει βαθιά την Ιουλία, παρ’ όλα αυτά δεν θέλει να πληγώσει ξανά την Εύα. Ένα παιχνίδι έρωτα, πόνου και κρυφών συναισθημάτων αρχίζει. Οι δυο τους ακροβατούν σε ένα τεντωμένο σχοινί, που κάποια στιγμή είναι σίγουρο ότι θα σπάσει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close