Η Γη της Ελιάς: Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου διαλύεται

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου διαλύεται.

ΜΗΗΗΗ…. ΡΕ ΒΑΝΑΑ

Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στην επιτυχημένη σειρά του mega η Γη της Ελιάς αναστατώνοντας για τα καλά τη ζωή του Φίλιππου και της Βασιλικής.

Η αγάπη τους πέρασε από σαράντα κύματα! Οι φουρτούνες και οι δυσκολίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ήταν πολλές όμως ο Φίλιππος και η Βασιλική έδωσαν έναν όρκο… Να μην επιτρέψουν σε κανέναν και τίποτα να απειλήσει την ευτυχία τους. Αποδεικνύεται όμως πως η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια, τα οποία πολλές φορές είναι ιδιαίτερα σκληρά.

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης και Ιουλία έρχονται κοντά μετά το χωρισμό της

Έτσι η ηρεμία στην καθημερινότητα του Φίλιππου και της Βασιλικής δεν κρατάει για πολύ. Όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνιση του στη Μάνη… Πρόκειται για την Βιολέτα, η οποία είναι μια νέα χαμογελαστή κοπέλα, η οποία συνδέεται με μία φιλία χρονών με τη Βασιλική.

Οι δυο τους σπούδασαν μαζί στην Καλαμάτα, ήταν αχώριστες και μοιραζόταν ακόμη και τα μεγαλύτερα μυστικά τους. Αν και η Βασιλική με την Βιολέτα τον τελευταίο καιρό είχαν απομακρυνθεί, η τελευταία εμφανίζεται ξανά στη ζωή της γυναίκας του Φίλιππου, επειδή έχασε μία φίλη της, στη γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χωρίζει την Βασιλική και τον Φίλιππο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το νέο φιάσκο της Αρετής

Η κολλητή της εξαφανίστηκε ξαφνικά, με τους πρωταγωνιστές να επιβεβαιώνουν πως κάποιος κρύβεται πίσω από την συγκεκριμένες απαγωγές. Βλέποντας την απελπισμένη, η Βασιλική και ο Φίλιππος αποφασίζουν την φιλοξενήσουν, αγνοώντας πως οι μπελάδες για εκείνους τώρα αρχίζουν.

Μπορείς να μείνεις κοντά μας όσο καιρό χρειαστεί, τις λένε χωρίς να ξέρουν πως η κοπέλα κρύβει πολλά μυστικά. Πράγματι η παρουσία της διχάζει τους κατοίκους της Μάνης, βάζοντας παράλληλα φωτιά στον γάμο του Φιλίππου και της Βασιλικής.

Η Γη της Ελιάς: Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου διαλύεται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χωρίζει την Βασιλική και τον Φίλιππο

Η Βιολέτα σπέρνει την διχόνοια στον Φίλιππο και τη Βασιλική, με αποτέλεσμα ο γάμος τους να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Το διαζύγιο μοιάζει για εκείνους μονόδρομος, με την Βιολέτα να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση.

Η Γη της Ελιάς: Σοκ στο δικαστήριο ένοχος ο Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μακελειό στην ταβέρνα του Χρήστου

Πόσο θα μείνει τελικά στη Μάνη και τι είναι αυτό που ζητά πραγματικά; Σύμφωνα με το Τηλεόραση, το σίγουρο είναι πως η παρουσία της θα καθηλώσει τους τηλεθεατές, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close