Η-Γη-της-Ελιάς-Μαγαζί-Χρήστου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η εγκληματική οργάνωση χτυπά στο μαγαζί του Χρήστου

Αυτός τώρα για καλό ήρθε στην Μάνη δηλαδή;;

Η δραματική σειρά του MEGA επιστρέφει σύντομα με καινούργια επεισόδια και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, μία από αυτές έχει στο επίκεντρο τον Χρήστο, ο οποίος βλέπει κουκουλοφόρους να εισβάλουν στην ταβέρνα και να πυροβολούν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη αποκάλυψη έρχεται απο την Μαρία

Η-Γη-της-Ελιάς-Μαγαζί-Χρήστου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Εύα;

Ο Χρήστος είναι ένα από τα πρόσωπα που κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου αποφάσισε να εγκαταλείψει τη ζωή του στον Καναδά και να επιστρέψει για πάντα στον τόπο που αγαπά, στη Μάνη.

Ο νεαρός άντρας, αφού βρίσκει στήριγμα στον θείο του, τον Λυκούργο, και στην ξαδέρφη του, την Ισμήνη, καταφέρνει να αγοράσει την παραδοσιακή ταβέρνα της Ελένης, η οποία ακολούθησε τον Στέφανο στην Ισπανία, να διατηρήσει σταθερή την πελατεία, καθώς επίσης και να κερδίσει την καρδιά της Μυρτάλης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη θα τα βρει με τον Κωνσταντίνο αλλά θα ξαναχωρίσουν

Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ώρα της Ευτυχίας πλησιάζει

Κανένας, όμως, δεν γνωρίζει το ένοχο παρελθόν που κρύβει καλά ο κατά τα άλλα όμορφος, ευγενικός και εργατικός άντρας. Ο Χρήστος πρόκειται να μας απασχολήσει περισσότερο στον δεύτερο κύκλο της σειράς, καθώς όλα αυτά που κρύβει θα αρχίσουν σιγά-σιγά να βγαίνουν στην επιφάνεια και να πυροδοτούν απρόσμενες εξελίξεις.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο δολοφόνος που φορά το δαχτυλίδι των Βρεττάκων

Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο δολοφόνος που φορά το δαχτυλίδι των Βρεττάκων

Ο άντρας φαίνεται να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς πίσω στον Καναδά αλλά και να έχει δημιουργήσει καινούργιους στη Μάνη, με την εμπλοκή του σε μία εγκληματική οργάνωση να είναι δεδομένη.

Και αυτό γιατί μία μέρα κουκουλοφόροι εισβάλουν στην ταβέρνα του και, αφού φωνάζουν σε όλους όσοι βρίσκονται εκεί να πέσουν κάτω, αρχίζουν να πυροβολούν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το ατύχημα της Αγγελικής φέρνει σε ρήξη σε Μαρίνα -Αντιγόνη

Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα κάνουν αποκαλύψεις για όλα

Εκείνη τη στιγμή, ο Χρήστος, με τον φόβο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, κρύβεται πίσω από τις καρέκλες και περιμένει να φύγουν. Φυσικά, το μακελειό στην ταβέρνα δεν αργεί να γίνει γνωστό στην τοπική κοινωνία, με τους κατοίκους να φοβούνται να κυκλοφορήσουν.

Ακόμη, ο Χρήστος δείχνει αποφασισμένος να ερευνήσει με τρόπο εάν αυτή η επίθεση των κουκουλοφόρων συνδέεται με κάποιον… λογαριασμό από το παρελθόν του. Παράλληλα, πέρα από τη παραπάνω ιστορία, ο Χρήστος πρόκειται να μας απασχολήσει και με την σχέση του με την Μυρτάλη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το ραντεβού που θα βαφτεί με αίμα

Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό απόσπασμα από το 1ο επεισόδιο της Β’ σεζόν

Εκείνη, μετά το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξε με τον Αλέξη στη δεξίωση του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου, βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με ποιον από τους δύο άντρες θέλει στη ζωή της για να προχωρήσουν μαζί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα μένει στους δρόμους

Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα μένει στους δρόμους

Μάλιστα δεν αργεί να δημιουργηθεί ήδη ένα ερωτικό τρίγωνο φωτιά, με τον Αλέξη να μην ανέχεται να μοιράζεται την όμορφη κοπέλα με κανέναν άλλον. Πόσο μάλλον με τον εργοδότη του. Συνεπώς, το μυαλό του θολώνει περισσότερο και σκέφτεται διάφορους τρόπους για να τον βγάλει από τη μέση…

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close