Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος

Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς  Η Ισμήνη θα τα βρει με τον Κωνσταντίνο αλλά θα ξαναχωρίσουν.

Έλεος βρε παιδιά… Άμα είναι να χωρίζετέ τι τα ξαναβρίσκετε….

Ξεκινούν νέες ιστορίες που έχουν πολύ ενδιαφέρον στη «Γη της Ελιάς». Δεν μου αρέσουν τα spoiler, γιατί όλοι θέλουν να μάθουν τι θα γίνει στην συνέχεια; Ένα κομβικό σημείο, μία ιστορία που ξεκινά είναι η φυλάκιση της Αθηνάς. Αυτό δεν θα περάσει εύκολα και θα είναι και ένας Εισαγγελέας που δεν θα την αφήσει», είπε ο Μάξιμος Μουμούρης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης καταθέτει υπέρ της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη θα τα βρει με τον Κωνσταντίνο αλλά θα ξαναχωρίσουν

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό απόσπασμα από το 1ο επεισόδιο της Β σεζόν

Για τον ρόλο του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η σχέση μου στη σειρά περνάει κρίση και την παλεύω και νομίζω θα βγούμε ζωντανοί και θα το ξεπεράσουμε μέχρι να έρθει μία άλλη κρίση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σειρά μεταφέρεται 3 μήνες μετά

Πόσο κρυφό μπορεί να κρατήσει από την Ισμήνη ένα κομμάτι της ζωής του; Εκεί θα υπάρχει μία ρίξη την οποία περιμένω πως και πώς να διαβάσω στο σενάριο. Γράφεται συνεχώς το σενάριο, η συγγραφική ομάδα είναι στο «κόκκινο».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα μένει στους δρόμους

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Όλοι πρέπει να μάθουν τι περνούσε η Αθηνά απο αυτόν

«Μπαίνουν νέα παιδιά που ανοίγουν τις ιστορίες. Όσον αφορά στο κομμάτι του Κωνσταντίνου, δεν περνάει εύκολα με την είσοδο του Δημοσθένη, δεν μπορεί να πει ούτε τέρμα ούτε τίποτα. Όταν βλέπεις τη δουλειά σου, έχεις κάποια κριτήρια. Είδα τώρα σκηνή από το απόσπασμα και βρήκα λάθη σε μένα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία καλεί τον Στάθη στο σπίτι της

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη θα τα βρει με τον Κωνσταντίνο αλλά θα ξαναχωρίσουν

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 8 , 9 , 10 , 11 , 12

Έχω αναγνωρίσει πράγματα στον εαυτό μου. Δεν σκέφτηκα εάν θα έχει επιτυχία η σειρά, η επιτυχία είναι μέρος της δουλειάς και τροφοδοτεί και την επόμενη δουλειά. Στο πλαίσιο του know-how είχαμε καλή συνεργασία, και το MEGA το στήριξε πολύ», τόνισε« Ο κόσμος μόνο spoiler ρωτάει!», είπε με χιούμορ ο ηθοποιός.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close