Η-Γη-της-Ελιάς-Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Μαργαρίτα μένει στους δρόμους.

Καλά ακόμα και με την Μαργαρίτα τα βάλατε ρε;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά του MEGA «Γη της ελιάς», ο δεύτερος κύκλος της οποίας θα αρχίσει να προβάλλεται από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Η «Γη της ελιάς» επιστρέφει στις οθόνες. Η κόντρα που έχει ξεσπάσει στους Βρεττάκους ανάμεσα στις δυο πλευρές, της Αθηνάς και των ίδιων, πρόκειται να κορυφωθεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Όλοι πρέπει να μάθουν τι περνούσε η Αθηνά απο αυτόν

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά-Λυκούργος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική παραλίγο να χάσει την ζωή της

Η Μαργαρίτα θα προσπαθήσει να αθωώσει την ξαδέρφη της για τον φόνο του Δημήτρη, ενώ ο Ισίδωρος και η Μυρτάλη ενώνονται εναντίον της και επιδιώκουν την καταδίκη της.

Η Μαργαρίτα, όμως, όσο περνάει ο καιρός, τόσο παθιάζεται στο να αθωώσει την Αθηνά και αφήνει όλα τα υπόλοιπα ζητήματα να περάσουν σε δεύτερη μοίρα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θα κάνει κακό στην Μαργαρίτα;

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 8 , 9 , 10 , 11 , 12

Άθελά της θα γκρεμίσει όσα έχτιζε στην επιχείρηση των Βρεττάκων. Ένα μοιραίο λάθος της ηρωίδας θα πλήξει την επιχείρηση των Βρεττάκων.

Όταν ο Μάνος ενημερώνεται από τους εργάτες για το λάθος της Μαργαρίτας, γίνεται έξαλλος και χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς να δείξει κανένα έλεος, την απολύει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης καταθέτει υπέρ της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος λιώνει με την ανιψιά του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ηρώ συμμαχεί με τον Ισίδωρο για να καταστρέψουν την Αθηνά;

Η Μαργαρίτα μένει χωρίς δουλειά με τους Βρεττάκους να την πετάνε στην κυριολεξία στον δρόμο! Από εκεί και πέρα, πολλές περιπέτειες επιφυλάσσει ο δεύτερος κύκλος στον Φίλιππο και τη Βασιλική.

Οι δυο τους πέφτουν θύματα απαγωγής! Το ζευγάρι μπλέκεται σε επικίνδυνα μονοπάτια και σύντομα θα βρεθούν στα δίκτυα της μαφίας.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σειρά μεταφέρεται 3 μήνες μετά

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα βρίσκει το πτώμα του Ανέστη

Τέσσερις άντρες θα ορμήσουν στο ζευγάρι, με τους δύο να κρατούν τον Φίλιππο και τους άλλους δύο αρπάζουν τη Βασιλική. Εκείνοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Ο Φίλιππος παλεύει να γλιτώσει από τους άντρες για να σώσει τη γυναίκα του, η οποία αντιστέκεται αλλά δεν τα καταφέρνει.

Η μαφία αρπάζει το ζευγάρι, τους δένει τα χέρια και τους φορούν κουκούλα. Η Βασιλική βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο και ουρλιάζει από τον φόβο της, καθώς οι άντρες τις επιτίθονται. Ο Φίλιππος παλεύει να ελευθερωθεί και ωρύεται: «Πού είναι η γυναίκα μου ρε;».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία καλεί τον Στάθη στο σπίτι της

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ποιος Δημοσθένης; Ο γιος και η κόρη του τον ξεπερνάνε

Την ίδια στιγμή, η Χάιδω αρχίζει να ανησυχεί για την απουσία των παιδιών. Η ανησυχία θα μετατραπεί σε φόβο και σύντομα η Χάιδω, σύμφωνα με το  ο Λυκούργος κι ο Στάθης θα συνειδητοποιήσουν ότι ο Φίλιππος κι η Βασιλική έχουν απαχθεί.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close