Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη-Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως Το ατύχημα της Αγγελικής φέρνει σε ρήξη Μαρίνα -Αντιγόνη

Τώρα εμείς είμαστε με την Μαρίνα ή με την Αντιγόνη;;

Έπειτα από τον γάμο της Μαρίνας και του Μάνου, η υπόθεση της υιοθεσίας της μικρής Αγγελικής έχει ολοκληρωθεί. Το παιδί φεύγει από το ορφανοτροφείο και βρίσκεται στην αγκαλιά τους. Πλέον μεγαλώνει στην δίκη του οικογένεια και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το κοριτσάκι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας του. Προσπαθεί να προσαρμοστεί στην νέα κατάσταση και αρχίζει να δείχνει χαρούμενη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το ραντεβού που θα βαφτεί με αίμα

Η-Γη-της-Ελιάς-Μικρή-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό απόσπασμα από το 1ο επεισόδιο της Β’ σεζόν

Η Μαρίνα και ο Μάνος την γράφουν στο σχολείο και βρίσκονται πλάι της σε κάθε της βήμα. Το σπίτι είναι μεγάλο και το ζευγάρι έχει φροντίσει να υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια για την μικρή Αγγελική.

Στη μικρούλα αρέσει να περνάει αρκετές ώρες στην πισίνα, παίζοντας. Μια μέρα πηγαίνει να παίξει χωρίς το σωσίβιο της. Μια κακή στιγμή,
ένα παραπάτημα θα αποβεί μοιραίο. Η μικρή Αγγελική έχει πέσει μέσα στην πισίνα και κινδυνεύει να πνίγει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα μένει στους δρόμους

Η-Γη-της-Ελιάς-Mικρή-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Όλοι πρέπει να μάθουν τι περνούσε η Αθηνά απο αυτόν

Θα σωθεί την τελευταία στιγμή. Στην οικογένεια επικρατεί πανικός, ο Μάνος η Μαρίνα και ο Ισίδωρος τρελαίνονται από την
αγωνία τους. Η Αντιγόνη θα ρίξει ευθύνες στην Μαρίνα. Θα αρχίσει να αναρωτιέται αν τελικά είναι κατάλληλη για μάνα της κόρης της.

Έτσι λοιπόν ανάμεσα στις δύο γυναίκες θα ξεσπάσει καυγάς. Το ατύχημα στην πισίνα θα φέρει νέες διχόνοιες ανάμεσα στην οικογένειά…  Γυρίζει στο σπίτι του και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική παραλίγο να χάσει την ζωή της

Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θα κάνει κακό στην Μαργαρίτα;

Όμως οι δυσάρεστες εκπλήξεις για τον ήρωα μας δεν σταματούν εκεί. Θα βρεθεί μπροστά σε ένα φριχτό γεγονός που θα τον μπλέξει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Ο αστυνόμος Κουράκος πιέζει την Αθηνά να ομολογήσει την δολοφονία του Δημήτρη. Εκείνη τα έχει χαμένα, καθώς συνειδητοποιεί πως όλα τα στοιχεία οδηγούν στην ενοχή της. Η πόρτα του κελιού ανοίγει και η ζωή της Αθηνάς θα αλλάξει ριζικά… Η Μαρία, μαθαίνει την είδηση και σπεύσει στην Μάνη, για να σταθεί στο πλευρό της κόρης της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 8 , 9 , 10 , 11 , 12

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αποφασισμένος να αποτελειώσει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης καταθέτει υπέρ της Αθηνάς

Η Ιουλία και ο Κουράκος έχουν έναν έντονο καυγά, καθώς εκείνος την συνέλαβε “ωμά” και τώρα την πιέζει δείχνοντας το πιο σκληρό του πρόσωπο. Λίγους μήνες αργότερα στις ζωές τους θα έρθουν ευχάριστα
γεγονότα αλλά και δυσάρεστα. Ο Μάνος και η Μαρίνα ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την υιοθεσία της μικρής Αγγελικής.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ηρώ συμμαχεί με τον Ισίδωρο για να καταστρέψουν την Αθηνά;

Η Γη της Ελιάς: Θα βασανίζω την Αθήνα μέχρι να πεθάνει

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σειρά μεταφέρεται 3 μήνες μετά

Η Αθηνά συνεχίζει να βρίσκεται στη φυλακή, περιμένοντας την δική της. Μια απρόσμενη επίσκεψη θα την ξαφνιάσει. Στα χέρια του Λυκούργου τυχαία θα έρθουν κάποια στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να βρει την άκρη του νήματος στην ιστορία, που άθελα του έμπλεξε. Ανάμεσα στην Αρετή και τον Θανάση κάτι ξεκινάει, τα βλέμματα που ανταλλάσσουν εκπέμπουν έναν ερωτισμό…

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close