Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Στάθης κάνει πρόταση γάμου στην Ιουλία. 

Να μας ζήσουν τα παιδιά! Ο Στάθης, δεν το παίζει τώρα βαρύ πεπόνι… Αφού τον πονάει το δοντάκι του!!!

Ο Γιώργης σίγουρος ότι η Ιουλία, τον απατάει με τον Στάθη της στήνει παγίδα και η Ιουλία πέφτει μέσα. Το διαζύγιο πλέον είναι μονόδρομος ενώ οι αντιδράσεις από το στενό τους περιβάλλον είναι σφοδρές. Ο Γιώργης ζητάει από την Ιουλία να πάει μαζί του στην Αθήνα και φυσικά είναι σίγουρος ότι θα του το αρνηθεί για να έχει το πεδίο ελεύθερο.

Αυτή η κίνηση του Κουράκου, ήταν απλά μια παγίδα για να την πιάσει στα πράσα και η Ιουλία πέφτει μέσα. Καλεί τον Στάθη στο σπίτι της για να μείνουν μόνοι και να απολαύσουν το πάθος τους. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατή, η Ιουλία με το Στάθη κάνουν έρωτα στο σπίτι αγνοώντας πως ο Κουράκος δεν έφυγε ποτέ από τη Μάνη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή συλλαμβάνεται – Ο Ισίδωρος κερδίζει τις εκλογές

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά γίνεται βούκινο στην Μάνη

Ο Γιώργης μπαίνει στο σπίτι και τους πιάνει στο κρεβάτι. “Τί νόμιζες, ότι τρώω κουτόχορτο Ιουλία; Άντε να πέσουν οι μάσκες, αλλά και μέσα στο ίδιο μας στο σπίτι; Τόσο πολύ έχεις γίνει ξετσίπωτη;” την προσβάλλει.

Ο Στάθης πάει να αντιδράσει αλλά η Ιουλία τον διώχνει απ’ το σπίτι. “Στάθη σε παρακαλώ φύγε. Αυτό αφορά εμένα και τον Γιώργη, μην ανακατεύεσαι” του λέει και είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών της μόνη της.

Λυπάμαι ειλικρινά που φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο. Θα μπορούσες να το πεις εξαρχής αλλά για άλλη μια φορά ήθελες να με ξεφτιλίσεις και να βγεις και από πάνω. Μπράβο, τα κατάφερες” είναι τα λόγια της. Ο Κουράκος μαζεύει τα πράγματα του δηλώνοντας έτσι τον οριστικό τους χωρισμό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχεται στη Μάνη για να χωρίσει Φίλιππο-Βασιλική

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος ετοιμοθάνατος-Η Ισμήνη προσεύχεται για το θαύμα

Την επόμενη μέρα η Ιουλία ενημερώνει το Μάνο για το συμβάν. “Ντρέπομαι Μάνο. Δεν έπρεπε να γίνει έτσι” του λέει με κατεβασμένο το κεφάλι αλλά τον ικετεύει, “σε παρακαλώ θέλω να μου κάνεις μια χάρη. Δεν θέλω να μάθει ο Ισίδωρος, την αιτία του χωρισμού μου με το Γιώργη.“.

Στο μεταξύ παρά τις αντιδράσεις ο Στάθης προτείνει στην Ιουλία να μείνουν μαζί. “Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν Ιουλία. Αυτό που θέλω είσαι εσύ και θέλω να το μάθει όλος ο κόσμος” της τονίζει. Την ίδια στιγμή ο Γιώργης ζητάει από τον Λυκούργο να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να πάρει διαζύγιο από την Ιουλία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θέλει να σκοτώσει τον Κίμωνα

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πότε πεθαίνει ο Δημοσθένης;

Σήμερα κιόλας θέλω να αρχίσουν τα διαδικαστικά. Δεν έχω να σκεφτώ τίποτα” του λέει και την επόμενη στιγμή ενημερώνει και την ίδια. “Έχω μιλήσει με το Λυκούργο και έχω βάλει μπροστά το διαζύγιο. Κοίταξε να βρεις κι εσύ άμεσα δικηγόρο να τελειώνουμε.“.

Ο Στάθης προσπαθεί να στηρίξει την Ιουλία που είναι καταρρακωμένη μετά τις εξελίξεις και πηγαίνει στο σπίτι της. Την ίδια στιγμή όμως χωρίς να ενημερώσει πηγαίνει και ο Ισίδωρος, να επισκεφτεί την Ιουλία και βρίσκει το Στάθη εκεί.

Η παρουσία του Στάθη στο σπίτι της Ιουλίας εξοργίζει τον Ισίδωρο. “Τί θες εσύ εδώ μέσα; Ιουλία απαιτώ εξηγήσεις” φωνάζει και ο Στάθης τον αντιμετωπίζει με ειλικρίνεια.

Δείτε ακόμα Η Γη της ελιάς : Η Βασιλική φωτογραφίζεται χωρίς ρούχα και σκορπάει εγκεφαλικά – Εικόνες

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο νέος δεσμός της Δήμητρας

Ισίδωρε, μέχρι εδώ. Με την Ιουλία είμαστε μαζί και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν να μπει ανάμεσα μας. Μία φορά έκανα το λάθος.” του ξεκαθαρίζει και οι δύο άντρες σχεδόν πιάνονται στα χέρια.

Στο μεταξύ τα κουτσομπολιά ότι ο Στάθης και η Ιουλία είναι και πάλι μαζί αρχίζουν να φουντώνουν στο χωριό. Έτσι ο Στάθης αποφασίζει να κάνει μία αιφνιδιαστική κίνηση προκειμένου να κλείσει τα στόματα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αρετή είσαι αχάριστη και κακιά γυναίκα

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέος χωρισμός στην σειρά

Παράλληλα ο Λυκούργος που δεν ξέρει την πραγματική αιτία του χωρισμού τους κάνει μια τελευταία προσπάθεια να συμφιλιώσει τον Γιώργη με την Ιουλία αλλά άδικος ο κόπος. Η κίνηση που θα κάνει ο Στάθης είναι να κάνει πρόταση γάμου στην Ιουλία. Θα δεχτεί η Ιουλία;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close