Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη-Κωνσταντίνος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ισμήνη μαθαίνει τα πάντα για τον Κωνσταντίνο και τον χωρίζει πριν τον γάμο.

Έλεος ρε παιδια… Και πριν το γάμο σας κιόλας;;;

Μαύρα σύννεφα θα μαζευτούν πάνω από την σχέση του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης. Ο πρώτος παλεύει με νύχια και με δόντια για να ξεφύγει από τις υποθέσεις του Δημοσθένη πριν το πάρει χαμπάρι η Ισμήνη και τον διώξει κακήν κακός. Δεν θα είναι ο αυτός ο λόγος, που θα οδηγηθεί το ζευγάρι στο τέλος της σχέσης του.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος έχει πάρει την απόφαση να κόψει τις δουλειές με τον Δημοσθένη, ο Κωνσταντίνος είναι έτοιμος να του το ανακοινώσει. Αφού ο Κωνσταντίνος του δίνει πως έχουν τα πράγματα και θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένεια του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Ασπασία γεμίζουν αφίσες τη Μάνη και ξεφτιλίζουν την Εύα

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος περνά στην αντεπίθεση;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Ισίδωρος απέναντι απο τον Δημοσθένη

Ο Δημοσθένης   σε γέλια και του δίνει σήμα πως δεν θα ξεφύγει τόσο εύκολα. Ο Κωνσταντίνος προβληματισμένος προσπαθεί να του εξηγήσει αλλά όλες η προσπάθειες του περνάνε στον βρόντο.

Ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη πάνε να κάνουν το επόμενο και μεγάλο βήμα στη σχέση τους αφού ετοιμάζονται να παντρευτούν. Οι ετοιμασίες για τον γάμο έχουν ξεκινήσει και η Ισμήνη μέσα στην τρελή χαρά είναι έτοιμη να πάρει το νυφικό της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς β κύκλος επόμενα επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θα δώσει εντολή θανάτου

Όμως, θα μάθει κάτι που δεν θα της αρέσει καθόλου. Ο Κωνσταντίνος στέλνει λεφτά στη Μέλπω κρυφά από εκείνη. Αυτό είναι που θα κάνει την Ισμήνη έξω φρενών, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο άνδρας της τόσο καιρό της έκρυβε ένα τέτοιο μυστικό.

Χωρίς πολλά πολλά η Ισμήνη παίρνει την μεγάλη απόφαση να χωρίσει τον Κωνσταντίνο. Ο ίδιος μένει το στόμα ανοιχτό αφού ούτε ο ίδιος το περίμενε για εκείνη την εξέλιξη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα θα φέρει την ανατροπή στην σχέση της με τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Αναβάλλουν τον γάμο Κωνσταντίνος και Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα κάνει κακό στην Ιουλία;

Ο Κωνσταντίνος παρακαλάει γονατιστός την Ισμήνη και θα κάνει τα πάντα για να την κερδίσει πίσω. Η ίδια δεν του αφήνει πολλά περιθώρια και τον αφήνει μόνο του δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της του κλείνει την πόρτα στην μούρη, και την ίδια στιγμή παίρνει την πιο ανατρεπτική απόφαση. Επιστρέφει το αυτοκίνητο που της είχε κάνει δώρο και μάλιστα βάζει την Αλκμήνη να κάνει την διαδικασία αυτή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αποκαλύπτει τα πάντα στην μικρή Αγγελική;

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης καταρρέει για την Μυρτάλη

Πως θα αντιδράσει ο Κωνσταντίνος μετά; Μήπως ο Κωνσταντίνος θα γίνει χειρότερος από όσο τον ξέραμε; Η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια της σειράς η Η Γη της Ελιάς.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close