Η-Γη της Ελιάς-Αρετή-Ασπασία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως Αρετή και Ασπασία γεμίζουν αφίσες τη Μάνη και ξεφτιλίζουν την Εύα

Καλά έχετε χαζέψει και οι δυο σας μου φαίνεται…

Την κάτω βόλτα έχουν πάρει η Αρετή κι η Ασπασία, καθώς καταστρώνουν ένα σχέδιο προκειμένου να καταστρέψουν και να ξεφτιλίσουν  δημόσια την Εύα στη Μάνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Ισίδωρος απέναντι απο τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Η Εύα φοβάται για τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς β κύκλος επόμενα επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7

Ποιος είδε την Αρετή και δεν τη φοβήθηκε! Μόλις μάθει πως ο Στάθης τα ξαναβρήκε με την Εύα και μάλιστα μένουν και μαζί λυσσάει και θέλει να την εκδικηθεί. Σε αυτό θα τη βοηθήσει η αγαπητή ξαδέρφη αλλά θα την πατήσουν και οι δυο πολύ άσχημα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θα δώσει εντολή θανάτου

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-Αρετή-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα θα φέρει την ανατροπή στην σχέση της με τον Στάθη

Η Αρετή θα Βάλει μπροστά ένα σχέδιο εξευτελισμού για την Εύα και σε αυτό θα την βοηθήσει η Ασπασία. Οι δύο γυναίκες καταστρώνουν ένα σατανικό πλάνο για να διασύρουν την Εύα και να την κάνουν ρεζίλι σε όλη τη Μάνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα κάνει κακό στην Ιουλία;

H Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα έρθει αντιμέτωπη με την Αναστασία για τον Θανάση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αποκαλύπτει τα πάντα στην μικρή Αγγελική;

Η Ασπασία και η Αρετή αποφασίζουν να  γεμίζουν όλη τη Μάνη με αφίσες της Εύας και την κάνουν ρεζίλι των σκυλιών. Η Εύα  όταν τις βλέπει, δεν πιστεύει στα μάτια της . Μένει με ανοιχτό το στόμα και παθαίνει αμόκ όταν βλέπει τις αφίσες. Ο Στάθης προσπαθεί να την ηρεμήσει και γρήγορα καταλαβαίνει πως πίσω απο αυτά κρύβεται ποιος άλλος η Αρετή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης καταρρέει για την Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παρατά την Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βουτάει από τα χέρια του Φίλιππου την Βασιλική

Ομως υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο καθώς η Χρυσούλα, καταλαβαίνει το κόλλημά τους με την Εύα και τους καταχράται χρήματα . Πως θα πέσουν στη παγίδα της Χρυσούλας. Δείτε όλες τις εξελίξεις.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close