Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αλέξης καταρρέει για την Μυρτάλη.

Καλά μαρη δεν ντρέπεσαι; Τον Αλέξη βρήκες;;

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του MEGA με όλους τους χαρακτήρες να μπλέκονται σε επικίνδυνα μονοπάτια. Μία από αυτούς η Μυρτάλη, η οποία έχει αρχίσει να αποκτά ερωτικά συναισθήματα για τον Αλέξη, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφεύγει στη «Γη της Ελιάς».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βουτάει από τα χέρια του Φίλιππου την Βασιλική

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική πέφτει σε κατάθλιψη

Έρωτες, πάθη και δολοφονίες έρχονται στη συνέχεια της σειράς με τους πρωταγωνιστές να κινδυνεύουν. Η συνέχεια της σειράς έρχεται τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και η μία ανατροπή θα διαδέχεται την άλλη. Πιο συγκεκριμένα, η Μυρτάλη ενδίδει στους πόθους της και περνάει καυτές ερωτικές νύχτες με τον Αλέξη στη «Γη της Ελιάς».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά θα δεχτεί μεγάλο χτύπημα απο τον εισαγγελέα

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίζει διπλό ταμπλό με Αλέξη και Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Από ποιόν παίρνει εντολή θανάτου για την Αθηνά η Βαγγελιώ

Μετά το παθιασμένο τους φιλί στον γάμο της Βασιλικής, η κοπέλα δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Ξέρει ότι είναι λάθος, αλλά δεν μπορεί να τον διαγράψει. Ο Αλέξης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού το σύμβολο του πόθου του επιτέλους του έδωσε σημασία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία λυγίζει και κλαίει σα παιδί στην αγκαλιά του Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη φέρνει την καταστροφή στο Β κύκλο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη σε ρήξη με την Μαρίνα

«Κάποτε σε φοβόμουν», ομολογεί η Μυρτάλη στον Αλέξη και τότε βάζει μπρος το ερωτικό σχέδιο εκδίκησής της για όσα της έχει κάνει στη «γη της ελιάς». Η Μυρτάλη εκμεταλλεύεται την ψυχική κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με το youfly, αλλά και την εμμονή που έχει μαζί της προκειμένου να τον εκδικηθεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτά είναι τα Νέα Παράνομα ζευγάρια στη Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω προσπαθεί να σώσει απ’ το διαζύγιο Φίλιππο-Βασιλική

Τον χρησιμοποιεί ερωτικά ούτως ώστε να ικανοποιήσει τις δικές της ανάγκες, αλλά και τον εγωισμό της. Αυτή τη φορά θα έχει εκείνη το πάνω χέρι και δε θα είναι ένα αβοήθητο κορίτσι που χρειάζεται προστασία.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close