Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη-Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ισμήνη προσγειώνει την Μυρτάλη.

Μπράβο ρε Ισμήνη βάλε λίγο μυαλό όσο της έχει απομείνει…

Όλοι έχουμε δει την αλλαγή στο χαρακτήρα και την συμπεριφορά της Μυρτάλης. Από την ημέρα που πήρε την πλειοψηφία στις επιχείρησης των Βρεττάκων, μεταλλάχτηκε σε μία σκληρή και υπεροπτική γυναίκα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αλέξης και Χρήστος σφάζονται για την Μυρτάλη

Δεν λογαριάζει συγγενείς και φιλίες και παρά τα όσα συμβούλεψε φεύγοντας ο Ιάκωβος και παρά τις παρακλήσεις αλλά και με τις απειλές της Ιουλίας ότι θα μείνει μόνη της, η Μυρτάλη όχι μόνο δεν άλλαξε όχι μόνο δεν έκανε πίσω, αλλά όπως θα δούμε θα γίνει ακόμα χειρότερη.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα λέει στην Μυρτάλη να μείνει μακριά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης καταστρέφει τη ζωή του Κωνσταντίνου

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίρια, μάλιστα, με αφορμή κάτι στραβό που θα συμβεί στην επιχείρηση με τις κρέμες, δεν θα διστάσει να το παίξει αφεντικό ακόμα και στην Ισμήνη.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία θα έχει νέα προβλήματα υγείας

Η Μυρτάλη θα αρχίσει τις παρατηρήσεις, θα θελήσει να βάλει ωράρια και γενικά να και γενικά θα κάνει ό,τι μπορεί για να δηλώσει ότι αυτή διατάζει, κάτι που η Ισμήνη δεν πρόκειται να δεχτεί.

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη υποστηρίζει την Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα σκοτώσει ο Αλέξης τον Χρήστο;

Μοιραία θα τσακωθούν άσχημα και η φιλία τους θα διαλυθεί. Όχι όμως και η επιχείρηση. Σ’ αυτόν τον τομέα θα δούμε τι θα συμβεί κάτι άλλο…Τι θα γίνει τελικά με τις δυο κοπέλες; Θα μετανιώσει η Μυρτάλη για την συμπεριφορά της ή θα συνεχίσει ως έχει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close