Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος-Ειρήνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως η Κόρη του Δημοσθένη ετεροθαλής αδερφή του Φίλιππου.

Ρε τι γίνεται;;

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega η Γη της Ελιάς θα γίνει μια μεγάλη αποκάλυψη που θα σοκάρει τους Πάντες. Η Ασπασία είχε εραστή και μαλιστα κάποιον που δεν το περιμέναμε! Από αυτή τη σχέση προκύπτει πως ίσως ο Φίλιππος έχει ετεροθαλή αδερφη. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Χάιδω ψάχνει  να βρει κάτι στο σπίτι της και βρίσκει κάποια γράμματα και μια φωτογραφία. Στην αρχή θα  δούμε τι Χάιδω να εκνευρίζεται αλλά ο σκηνοθέτης δεν θα μας αποκαλύψει αμέσως ποια είναι η αιτία. Η Χάιδω παίρνει αμέσως τηλέφωνο τον Λυκούργο και ζητάει να τον συναντήσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία κεράτωνε τον Δημοσθένη με τον άντρα της Χάιδως

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω-Λυκούργος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της κόρης του Δημοσθένη

Στο σπίτι του  Λυκούργου θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη. όταν του δείχνει την φωτογραφία της Ασπασίας και τα γράμματα που έστελνε στον μακαρίτη τον άντρα της τον Πέτρο!(ΣΟΚ)

Η Χάιδω φτάνει στο σπίτι του Λυκούργου και βγάζει από την τσάντα της γράμματα του μακαρίτη του άντρα της Πέτρου, από την Ασπασία: «Μου έχει κρεμάσει το σαγόνι Λυκούργο (Και μας Χαιδω)

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα στην Βασιλική και στον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-Λυκούργος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κυνηγά έναν αδίστακτο εγκληματία

Ο μακαρίτης ο άντρας σου το είχε κουσούρι το δίπορτο. Αλλά με την Ασπασία; Και μάλιστα ήδη παντρεμένη τότε με τον Δημοσθένη; Καλή σουπιά κι αυτή!

Τι να πω βρε Χάιδω; Άναυδος είμαι κι εγώ. Και υπάρχει κι άλλο θέμα. Εδώ η Ασπασία γράφει στον Πέτρο ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί και αμφιβάλει για τον πατέρα! Σκέφτεται να το ρίξει αλλά λέει ότι ο Δημοσθένης θα τη σκοτώσει..»

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πασίγνωστός τραγουδιστής εισβάλει στην σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω

Ο Λυκούργος άναυδος προτείνει να κάψουνε τα γράμματα και να σταματήσει η υπόθεση εκεί αλλά η Χάιδω του τα αρπάζει από τα χέρια: Το κράτησε το παιδί και λίγους μήνες μετά μας εμφάνισε και την κόρη, την Ειρήνη.

Αν ο Φίλιππος με την Ειρήνη είναι ετεροθαλή αδέρφια από τον ίδιο πατέρα;» Έπειτα του δείχνει την φωτογραφία της Ασπασίας και από πίσω την αφιέρωση: «Σε αγαπάω, Ασπασία»»…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αριστέα πάει στην Αρεόπολη για το κακό της Αθηνάς

Η-Γη-της-Ελιάς-Ασπασία-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος σβήνει μπροστά στην Χάιδω

Την επόμενη μέρα η Χάιδω επισκέπτεται την Ασπασία και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη: «Λοιπόν, το πιάνω από το τέλος και με συνοπτικές διαδικασίες! Ξέρω για τα χαΐρια σου με τον συγχωρεμένο τον άντρα μου!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία κάνουν έρωτα στα χωράφια

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης-Ασπασία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης κοινοποιεί την αγωγή πατρότητας της μικρής Αγγελικής στο ίδρυμα

Βρήκα τα γράμματα που του έστελνες. Σε περιμένω αύριο το πρωί, που θα λείπει η Βασιλική στη σχολή και ο Φίλιππος στα κτήματα! Μη και δεν έρθεις, θα μπουκάρω πάλι εδώ!», η Χάιδω της ρίχνει μια φαρμακερή ματιά και φεύγει, η Ασπασία κλείνει τη πόρτα και μένει τρομαγμένη..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close