Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα στην Βασιλική και στον Φίλιππο. 

Καλέ, έχουν μάτια αυτοί για τρίτα πρόσωπα;;; Θα πεθάνουμεεε!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του mega η γη της ελιάς πρόκειται να συμβούν απρόσμενα γεγονότα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV Βασιλική και Φίλιππος υποδέχονται στη Μάνη την κόρη του Δημοσθένη και εκείνη χωρίς κανένα ενδοιασμό προσεγγίσει ερωτικά τον νεαρό.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος μετά το πρόσφατο ταξίδι τους, προσπαθούν να μπουν εκ νέου στο ρυθμό της καθημερινότητας τους. Η κοπέλα με την βιοτεχνία της που αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά και εκείνος με τα κτήματα της οικογένειας του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κυνηγά έναν αδίστακτο εγκληματία

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε

Ωστόσο στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης δραματικής σειράς του mega η γη της ελιάς, σύμφωνα με το περιοδικό my TV η καθημερινότητά τους διαταράσσεται σημαντικά εξαιτίας ενός προσώπου. Όλα αρχίζουν όταν ο Δημοσθένης και η Ασπασία ενημερώνουν την Βασιλική ότι έρχεται στη Μάνη η ξαδέρφη της Ειρήνη.

Το ζευγάρι ζητάει από την Βασιλική, αν μπορεί να την έχει από κοντά και να κάνουν παρέα. Εκείνη ανταποκρίνεται αγνοώντας πόσο έχει αλλάξει ο χαρακτήρας της Ειρήνης.

Όπως θα δούμε η τελευταία φτάνει στην κωμόπολη έχοντας ένα μυστικό μαζί με τους γονείς της οι οποίοι το κρατούν κρυφό και λένε ψέματα σε συγγενείς και φίλους ώστε να μη γίνουν ρεζίλι. Μιλάμε φυσικά για την κλεπτομανία της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πασίγνωστός τραγουδιστής εισβάλει στην σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αριστέα πάει στην Αρεόπολη για το κακό της Αθηνάς

Κάποια στιγμή λοιπόν ο Δημοσθένης και η Ασπασία Κυρήνη οργανώνουν ένα οικογενειακό δείπνο για τους συγγενείς τους και εκεί η Ειρήνη συναντά για πρώτη φορά το Φίλιππο. Μόνο που αντιδρά με ένα τρόπο που κανείς δεν περιμένει.

Λίγο μετά η Ειρήνη βρίσκει την ευκαιρία να προσεγγίσει ερωτικά το Φίλιππο. Ο νεαρός έρχεται σε δύσκολη θέση και χωρίς να το σκεφτεί την απορρίπτει.  Παρόλα αυτά, αν και δεν τολμά να το πεις στην Βασιλική για να μην την φέρει σε ρήξη με την ξαδέρφη της εκμυστηρεύεται όσα έχουν συμβεί στην Χάιδω.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία κάνουν έρωτα στα χωράφια

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης κοινοποιεί την αγωγή πατρότητας της μικρής Αγγελικής στο ίδρυμα

Φυσικά η μητέρα του θυμώνει πάρα πολύ με την Ειρήνη και προσπαθεί να τον συμβουλέψει για το καλύτερο ώστε να μην κλονιστεί η εμπιστοσύνη της γυναίκας του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στον αέρα η επιχείρηση της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο παλιός εαυτός του Αλέξη επιστρέφει και σκορπά τρόμο

Λίγο καιρό μετά όμως η Βασιλική μαθαίνει τυχαία τι έχει συμβεί μεταξύ της ξαδέρφης της και του Φίλιππου και ταράζεται ιδιαίτερα. Τόσο που δεν αργεί να βρεθεί στα μαχαίρια με εκείνη και οι δυο κοπέλες έρχονται σε σύγκρουση. Στο ρόλο της ειρήνης η Ζωή Γεράζη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close