Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της κόρης του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της κόρης του Δημοσθένη.

Πωπωω… χαμός θα γίνει πάλι…

Όπως ξέρουμε, ο Δημοσθένης με την Ασπασία έχουν δύο παιδιά που μένουν στον Πειραιά, τον Κίμωνα και την Ειρήνη. Η Ειρήνη είναι ένα κορίτσι με πολλά θέματα στα όρια της παραβατικής συμπεριφοράς δεν θα αργήσει να δημιουργήσει προβλήματα με την άφιξή της στην Μάνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα στην Βασιλική και στον Φίλιππο

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κυνηγά έναν αδίστακτο εγκληματία

Η Ειρήνη (Ζωή Γεράζη) η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας, μόλις έχει φτάσει στη Μάνη. Η κοπέλα που είναι περίπου 17 χρονών, είναι ατίθαση δεν πάει σχολείο, μένει στην ίδια τάξη και γενικά οι γονείς της ντρέπονται για την συμπεριφορά της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της κόρης του Δημοσθένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πασίγνωστός τραγουδιστής εισβάλει στην σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω

Έτσι κρύβουν από όλους ότι Ειρήνη δεν πάει καλά με το σχολείο και μάλιστα σε συγγενείς και φίλους λένε ένα μεγάλο ψέμα. Ότι το κορίτσι είναι στο πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο. Ωστόσο το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό. Έχει επίσης ένα μεγάλο κουσούρι, είναι κλεπτομανής.

Της αρέσει να κλέβει μικροπράγματα και γενικά έχει μία αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Η Ειρήνη δεν προλαβαίνει να φτάσει στην Αρεόπολη και αμέσως αρπάζεται με τη μάνα της. Μάνα και κόρη κάνουν πολύ μεγάλο καβγά μπροστά στον Δημοσθένη και αποκαλύπτονται πολλά πράγματα για την σχέση τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αριστέα πάει στην Αρεόπολη για το κακό της Αθηνάς

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης-Ασπασία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος σβήνει μπροστά στην Χάιδω

Η Ειρήνη την κατηγορεί: Το ξέρω ότι έχεις αδυναμία στον αδερφό μου. Εσύ δεν με ήθελες καν. Αφού δεν ήθελες να με γεννήσεις και το ξέρω, γιατί με γέννησες; Ποτέ δε με ήθελες, είναι τα λόγια της.

Λίγο αργότερα η Ειρήνη συναντάει για πρώτη φορά τον Φίλιππο και η αντίδραση της είναι τέτοια που κανείς δεν περιμένει. Τον κοιτάζει και του συμπεριφέρεται σαν να θέλει να τον κατακτήσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία κάνουν έρωτα στα χωράφια

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης κοινοποιεί την αγωγή πατρότητας της μικρής Αγγελικής στο ίδρυμα

Του λέει: Είσαι κούκλος, να βρεθούμε οι δυο μας να τα πούμε καλύτερα, και άλλα τέτοια που δείχνουν ότι η κοπέλα ξεκάθαρα τον προσεγγίσει ερωτικά.

Ο Φίλιππος θα τα χάνει με την συμπεριφορά της και κυρίως έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς δεν τολμά να το πει στην Βασιλική για να μην την φέρει σε ρήξη με την ξαδέρφη της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο παλιός εαυτός του Αλέξη επιστρέφει και σκορπά τρόμο

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω-Φίλιππος-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα και η Αρετή καταριούνται η μια την άλλη

Φυσικά ο Φίλιππος απορρίπτει την Ειρήνη αλλά τρέμει μη φτάσει στα αφτιά της Βασιλικής. Την ίδια ώρα αποφασίζει να μιλήσει έστω στην μητέρα του.

Έτσι εκμυστηρεύεται στην Χάιδώ όσα έχουν συμβεί: Τι να κάνω με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Σου λέω μου την πέφτει κανονικά και δεν μπορώ με τίποτα να μιλήσω στην Βασιλική γιατί θα γίνουμε μύλος,  της ομολογεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μακελειό στην Αρεόπολη

Η Γη της Ελιάς: Μέλπω και Χαίδω παρά λίγο πιαστούν στα χέρια

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρή η Ολυμπία;

Η Χάιδω μόλις το ακούει θυμώνει πάρα πολύ με την Ειρήνη: Τι λες τώρα; Αυτή είναι ικανή να σου χαλάσω τον γάμο. Μην ανησυχείς Φίλιππε, θα την βάλω εγώ στη θέση της, τον καθησυχάζει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close