Η Γη της Ελιάς: Ευτυχία και Άννα στη φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως η Ευτυχία και η Άννα αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια. 

Κορίτσια πάτε καλά έχουμε με το μέρος μας τον Κουράκο και τα λέτε όλα;

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς, καθώς στο επίκεντρο θα βρεθούν η Ευτυχία και η Άννα. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η Ευτυχία είναι μία ευαίσθητη και καλόκαρδη κοπέλα, που όμως έχει σταθεί ιδιαίτερα άτυχη στις σχέση της.

Αν και πίστεψε πως στο πρόσωπο του Ανέστη θα έβρισκε την ευτυχία, τελικά τα σχέδια της ναυάγησαν. Γρήγορα συνειδητοποίησε πως πρόκειται για έναν άντρα που τη ζηλεύει παράφορα, φτάνοντας στο σημείο ακόμη και να την κακοποιήσει.

Η Γη της Ελιάς: Οι τύψεις βασανίζουν την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εκδικείται τον Στάθη

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, λίγο πριν πάει στη δεξίωση του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου, βρήκε τον Ανέστη μεθυσμένο στο σπίτι της. Ο αδίστακτος άντρας κυριευμένος από αρρωστημένες ορέξεις αποπειράθηκε να την βιάσει.

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει από τα χέρια του, άρπαξε ένα μαχαίρι και τον σκότωσε. Έχοντας βάψει τα χέρια της με αίμα κυριευμένη από πανικό, τρέχει στην Άννα ζητώντας την βοήθεια για να ξεφορτωθεί το πτώμα. Τελικά οι δύο γυναίκες ρίχνουν τον νεκρό Ανέστη σε απομακρυσμένα χωράφια, όμως τα δύσκολα για εκείνες τώρα αρχίζουν.

Η Γη της Ελιάς: Οι τύψεις βασανίζουν την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η αδελφή του Δημήτρη βάζει φωτιά στην Αρεόπολη για να εκδικηθεί τον θάνατο του

Τώρα στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου θα δούμε την Ευτυχία να βασανίζεται από τύψεις, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως σκότωσε άνθρωπο.

Τόσο εκείνη όσο και η Άννα τρέμουν στην ιδέα ότι το έγκλημα τους θα ανακαλυφθεί και θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στη φυλακή. Τι θα κάνουμε; Κινδυνεύουμε να συλληφθούμε, λέει η Άννα στην Ευτυχία, με τις δυο τους να είναι κυριευμένες από πανικό.

Η Γη της Ελιάς: Οι τύψεις βασανίζουν την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο πονεμένος ρόλος της Ελπίδας στη σειρά

Όσο περνούν οι μέρες η Ευτυχία βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση, με τον Αποστόλη και τον Άρη να αντιλαμβάνεται ότι κάτι έχει αλλάξει την συμπεριφορά της. Θέλω να ξέρεις ότι θα είμαι πάντα δίπλα σου. Όποτε θες να μου μιλήσεις μπορείς να το κάνεις, χωρίς δισταγμό, της λέει ο Άρης, με τα λόγια του να λειτουργούν ως βάλσαμο στην πονεμένη της ψυχή.

Έτσι, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς της αποκαλύπτει στον Άρη ότι εκείνη σκότωσε τον Ανέστη, επειδή προσπάθησε να την βιάσει. Η Ευτυχία ενημερώνει την Άννα σχετικά με την εξέλιξη αυτή και σαστίζει. Τότε, χωρίς να χάνει χρόνο συναντάει τον ξάδερφό της και του λέει όλη την αλήθεια.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη στήνει σκευωρία στον Αλέξη

Την ίδια στιγμή, ο Κουράκος και συνεργάτες του πληροφορούνται από έναν περαστικό ότι υπάρχει ένα πτώμα σε κάποια απομακρυσμένα χωράφια. Εκείνοι σπεύδουν στο σημείο και παθαίνουν σοκ όταν διαπιστώνουν πως πρόκειται για τον Ανέστη.

Ο Ιατροδικαστής τους ενημερώνει πως ο φόνος έγινε την ημέρα του γάμου του Φίλιππου και της Βασιλικής, με τον Κουράκο να ξεκινάει να ενώνει τα κομμάτια του παζλ. Στο άκουσμα όλων αυτών η Ευτυχία και η Άννα λούζονται από κρύο ιδρώτα, τρέμοντας την ιδέα για το τι θα δείξει η εξέταση και τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αποφασισμένος να αποτελειώσει την Αθηνά

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γλυτώνει την Αρετή από την απόλυτη καταστροφή

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλεόραση, και αυτό γιατί θυμούνται πως όταν έσπρωξαν το πτώμα στον γκρεμό δε φορούσαν γάντια.

Στη σκέψη πως ο Κουράκος θα κάνει την ταυτοποίηση και θα τους περάσει χειροπέδες παθαίνουν σοκ. Θα σαπίσουμε στη φυλακή, μονολογούν και πλέον ο κλοιός για εκείνες στενεύει επικίνδυνα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close