Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία βουλιάζει στην κατάθλιψη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Ευτυχία να βουλιάζει στην κατάθλιψη. 

ΟΠΑ ΟΠΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΛΑ ΕΥΤΥΧΙΑΑΑ

Η Ευτυχία στο β κύκλο της σειράς θα είναι ένα τραγικό πρόσωπο. Οι τύψεις για την δολοφονία του Ανέστη την ακολουθούν παντού και κοπέλα φτάνει στα όρια της τρέλας. Οι μόνοι που θα την στηρίξουν μέχρι τέλους θα είναι η Άννα, αλλά και ο Αποστόλης.

Όπως θα δούμε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια η Ευτυχία δεν μπορεί να ησυχάσει. Πάντα μέσα μυαλό της έχει την σκηνή που ήρθε αντιμέτωπη με τον Ανέστη και όσα τραγικά ακολούθησαν μετά. Η κοπέλα κλείνεται στον εαυτό της και απομακρύνεται από όλους και από όλα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος υποψιάζεται την Άννα και την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το διαζύγιο του Χρήστου και το κρυφό παρελθόν

Ακόμα και με τον Άρη με τον οποίο είχε αρχίσει δειλά δειλά να φλερτάρει κόβει κάθε επαφή. Ο Άρης δεν καταλαβαίνει φυσικά τον λόγο που η ευτυχία απομακρύνθηκε και έληξε μία σχέση πριν καν αρχίσει. Ωστόσο το παίρνει απόφαση ότι μάλλον δεν τον θέλει και σταματάει κι αυτός πλέον να την ενοχλεί.

Στο μεταξύ η Άννα προσπαθεί με κάθε τρόπο να την συνεφέρει αλλά η Ευτυχία συνέχεια επιμένει ότι δεν αντέχει άλλο να κρύβει μέσα της ένα τέτοιο μυστικό.

Η Γη της Ελιάς: Οι τύψεις βασανίζουν την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αποφασισμένος να αποτελειώσει την Αθηνά

Μάλιστα όταν  ανακαλύπτουν το πτώμα του Ανέστη ο φόβος της παραλύει. Αρχίζει να χάνει το μυαλό της και σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάει να παραδοθεί. Η Άννα που βλέπει την κατάσταση της, τρομάζει ότι η Ευτυχία θα πάει στην αστυνομία και τότε θα έρθει η καταστροφή για όλους.

Όχι μόνο για την Ευτυχία που διέπραξε τον φόνο, αλλά και για την ίδια καθώς την συγκάλυψε και στη συνέχεια την βοήθησε να πετάξουν το πτώμα. Έτσι η Άννα δεν την αφήνει στιγμή.

Η Γη της Ελιάς: Οι τύψεις βασανίζουν την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία και η Άννα αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια

Της λέει συνέχεια ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί, ότι δεν έχουν αφήσει ίχνη και ότι δεν θα μπει φυλακή για κάποιον που άξιζε να πεθάνει. Η Ευτυχία όμως δεν ακούει και δεν είναι σε θέση να ακούσει καθώς το μυαλό της πλέον δε λειτουργεί.

Δεν μπορεί να σκεφτεί λογικά και συνέχεια βουλιάζει στην κατάθλιψη. Έτσι η Άννα αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια. Στο μεταξύ ο Αποστόλης ο οποίος συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την Ευτυχία, ρωτάει και ξαναρωτάει την Άννα τι συμβαίνει με τη φίλη της.

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία φοβάται για τη ζωή του Αποστόλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εκδικείται τον Στάθη

Τι έχει γίνει και η Ευτυχία δεν μπορεί ακόμα και να δουλέψει και γιατί συμπεριφέρεται έτσι. Μάλιστα ανησυχεί για την υγεία της, μήπως δηλαδή είναι άρρωστη και είναι κάτι πολύ σοβαρό. Έτσι αναγκάζεται να πει όλη την αλήθεια στον αδελφό της.

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η αδελφή του Δημήτρη βάζει φωτιά στην Αρεόπολη για να εκδικηθεί τον θάνατο του

Ο Αποστόλης μετά το σοκ, αποφασίζει να καλύψει τα δύο κορίτσια και να σταθεί στο πλευρό τους, καθώς καταλαβαίνει πολύ καλά γιατί η Ευτυχία έφτασε σ’ αυτό το σημείο, σύμφωνα με το tv24, ενώ σου συμβουλεύει την Άννα να μην μιλήσουν ποτέ και σε κανέναν γι’ αυτό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close