Η Γη της Ελιάς: Το διαζύγιο του Χρήστου και το κρυφό παρελθόν

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δουμε το διαζύγιο του Χρήστου και το κρυφό παρελθόν

Χρηστάκο τι έγινε θα έχεις και εσύ τα δικά σου καμώματα;

Μετά το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξαν, το… καυτό ερώτημα είναι αν η Μυρτάλη θα καταλήξει με τον Αλέξη. Όλα δείχνουν όμως ότι αυτός θα κλέψει την καρδιά της είναι ο Χρήστος…

Μία άλλη πιο σκοτεινή Μυρτάλη μας συστήθηκε στην τελευταία επεισόδια του α’ κύκλου της επιτυχημένης σειράς. Σκληρή, υπέρμετρα φιλόδοξη, έτοιμη να κοντράρει ακόμα και με την κεφαλή των Βρετάκων, τον Ισίδωρο…

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αποφασισμένος να αποτελειώσει την Αθηνά

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που οι κοντινοί της άνθρωποι προβληματίζονται. Νιώθουν σαν να έχουν ξανά μπροστά τους τον… Ιπποκράτη, που φαίνεται να της έχει κληροδοτήσει πολλά από τα… αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του.

Η Μυρτάλη βάλθηκε να αποδείξει ότι έχει ηγετικές ικανότητες. Μάταια όλοι προσπαθούν να της εξηγήσουν ότι ακόμα δεν διαθέτει την εμπειρία να αναλάβει τόσες ευθύνες και ότι η εταιρεία τους είναι πολύ μεγάλη και ουδεμία σχέση έχει με την επιχείρηση που στήνουν σιγά σιγά με την Ισμήνη.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη φιλάει με πάθος τον Αλέξη και φέρνει την ανατροπή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία και η Άννα αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια

Από την άλλη, εδώ και καιρό τα προσωπικά της πηγαίνουν από κακό στο χειρότερο. Ώσπου στη ζωή της εισβάλει εντελώς αναπάντεχα ο Χρήστος, ο ανιψιός του Λυκούργου, που ήρθε από τον Καναδά και αγόρασε την ταβέρνα της Ελένης.

Από την πρώτη στιγμή δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για την Μυρτάλη, ενώ εκείνη του δείχνει πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ύστερα από μερικά ραντεβού, περνούν μαζί μία νύχτα πάθους, όμως η επόμενη μέρα ξαφνιάζει δυσάρεστα την Μυρτάλη.

 

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εκδικείται τον Στάθη

Και αυτό γιατί ο Χρήστος απομακρύνεται και, όταν επικοινωνεί ξανά μαζί της, ισχυρίζεται πως δεν έχει καθόλου χρόνο, λόγω δουλειάς. Η κοπέλα ενοχλείτε και το δείχνει. Ο Αλέξης συνεχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του σε κάθε ευκαιρία.

Μόνο που πλέον η Μυρτάλη δεν τον φοβάται και δεν αλλάζει δρόμο μόλις τον αντικρίζει. Αντιθέτως, τον αντιμετωπίζει με θάρρος όταν συναντιούνται. Παράλληλα, και η ίδια προβληματίζεται όταν αρχίζει να τον βλέπει σε κάποια μυστηριώδη ερωτικά όνειρα που τη βασανίζουν το τελευταίο διάστημα.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίζει διπλό ταμπλό με Αλέξη και Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η αδελφή του Δημήτρη βάζει φωτιά στην Αρεόπολη για να εκδικηθεί τον θάνατο του

Παραξενεύεται, αλλά προσπαθεί να μην δώσει σημασία. Ώσπου στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου ο Αλέξης την ακολουθεί και, όταν μένουν μόνοι, της δίνει ένα φιλί, στο οποίο και εκείνη περιέργως… ανταποκρίνεται.

Άραγε στα νέα επεισόδια η Μυρτάλη θα ενδώσει στη στενή πολιορκία του Αλέξη; Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό το παιχνίδι ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Αλέξη είναι ένα έξυπνο εύρημα για να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι το φθινόπωρο.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο πονεμένος ρόλος της Ελπίδας στη σειρά

Έτσι, αν και η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου δεν ανοίγει τα χαρτιά της, όλα δείχνουν πως η Μυρτάλη θα γίνει ζευγάρι με τον Χρήστο. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως όλα θα κυλήσουν ρόδινα για τους δύο νέους.

Γιατί δεν μπορεί να ξεχνάμε πως ο Χρηστος έχει ήδη ένα διαζύγιο, ενώ σταδιακά θα μάθουμε και τους αληθινούς λόγους που τον έφεραν ξανά στη Μάνη.

Ο Αλέξης θα γεμίσει ζήλια όταν αντιληφθεί ότι η Μυρτάλη και ο Χρήστος έχουν έρθει κοντά. Το μυαλό του θολώνει και κάνει περίεργες σκέψεις για τον αντίζηλο του.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα πεθάνει η Ισμήνη;

Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα, που είδε το επίμαχο φιλί του γιου της με την Μυρτάλη, γίνεται έξω φρενών. Ξέρει πόσο εύθραυστη είναι η ψυχολογία του Αλέξη και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την κοπέλα για να μην ξεφύγει όπως παλιά.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα, δεν θα διστάσει μάλιστα να τα βάλει και με την Μυρτάλη, επειδή έδωσε θάρρος στον Αλέξη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close