Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Μαργαρίτα βρίσκει το πτώμα του Ανέστη. 

Αυτή η Μαργαρίτα πάντως, πόσα έχουν δει τα μάτια της, πόσα έχουν ακούσει τα αυτιά της και ακόμη δεν έχει τρελαθεί. Την πήρε όλη την τρέλα ο γιος της φαίνεται, δεν εξηγείται!!!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία καλεί τον Στάθη στο σπίτι της

Ο Λυκούργος εντελώς τυχαία θα ανακαλύψει κάτι που θα ξετυλίξει το κουβάρι της ιστορίας στην οποία άθελά του, έχει μπλέξει. Στο μεταξύ η Αρετή και ο Θανάσης αρχίζουν να βλέπουν ο ένας τον άλλον με ερωτική διάθεση. Ο Λυκούργος έχει στα χέρια του ένα βίντεο το οποίο αποφασίζει να δώσει στον Κουράκο.

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ποιος Δημοσθένης; Ο γιος και η κόρη του τον ξεπερνάνε

Δες εδώ κάποιος έχει μπει στο σπίτι του Ιάκωβου! Πρέπει να το ψάξεις!” του τονίζει. Την ίδια στιγμή η Μαργαρίτα εντοπίζει ένα πτώμα στο βουνό και ειδοποιεί τις αρχές. Σύντομα αποκαλύπτεται πως πρόκειται για τον Ανέστη. Αμέσως μετά ο Πότης διαρρέει τα νέα στο χωριό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δήμιος ο Ιπποκράτης και η Αθηνά μαρτύρησε στα χέρια του

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Η Ευτυχία τρομοκρατείται και η Άννα προσπαθεί να την ηρεμήσει λέγοντάς της: “Μπορείς να ηρεμήσεις; Αυτό δε σημαίνει δε σημαίνει τίποτα! Δεν υπάρχει κανένα ίχνος δικό μας. Σύνελθε σε παρακαλώ.“. Στο μεταξύ ο Δημοσθένης πείθει τον Στάθη να κατέβει μαζί τους στον συνδυασμό ως δημοτικός σύμβουλος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη μαθαίνει τα πάντα για τον Κωνσταντίνο και τον χωρίζει πριν τον γάμο

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Εκείνος όμως δηλώνει στην Εύα πως είναι διστακτικός με αυτό το βήμα. Την ίδια πρόταση κάνει και ο Ισίδωρος στην Χάιδω η οποία δεν η οποία δεν αργεί να πει το ναι. Ο Μάνος και η Μαρίνα ενημερώνουν την Αντιγόνη πως η μικρή Αγγελική θα μείνει μαζί τους στη Μάνη και εκείνη μένει άναυδη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Ασπασία γεμίζουν αφίσες τη Μάνη και ξεφτιλίζουν την Εύα

Παράλληλα ο Χρήστος συμβουλεύει τον Αλέξη να ασχοληθεί με την εστίαση. “Θα πας πολύ καλά! Γιατί δεν κάνεις μαθήματα μαγειρικής παράλληλα και να γίνει σεφ;“. Εκείνος όμως έχει ακόμα το μυαλό του στη Μυρτάλη.

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Ισίδωρος απέναντι απο τον Δημοσθένη

Έτσι αποφασίζει να την επισκεφτεί και να της μιλήσει με ειλικρίνεια για την ψυχολογική του κατάσταση και για πρώτη φορά η Μυρτάλη δείχνει κατανόηση. “Η αλήθεια είναι ότι κάποτε θα φοβόμουν όμως τώρα έχουν αλλάξει πολλά” του λέει.

Στο μεταξύ η Ισμήνη παραλαμβάνει το νυφικό της και όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την μέρα του γάμου της. Η Αθήνα περνά δύσκολες ώρες στη φυλακή και για πρώτη φορά γνωρίζει την Βαγγελιώ την συγκρατούμενη της.

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς β κύκλος επόμενα επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7

Την ίδια ώρα ο Λυκούργος προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία για την δική της ενώ η μικρή Αγγελική φτάνει στη Μάνη για να σκορπίσει χαμόγελα στην οικογένεια Βρεττάκου.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close