Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Στάθης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ιουλία καλεί τον Στάθη στο σπίτι της.

Κουράκο ξέρω πως είναι έρωτας αγκάθι αυτό που ένιωσες αλλά ήρθες δεύτερος…

Ο χωρισμός της Ιουλίας με τον Γιώργη δείχνει να είναι οριστικός, ενώ την ίδια στιγμή και ο Στάθης με την Εύα συγκρούονται σχεδόν καθημερινά. Τα βήματα και των δύο ακολουθούν τον δρόμο της καρδιάς τους, κάτι που γίνεται αντιληπτό από τον Κουράκο, που αντιδρά απρόβλεπτα…

Ενώ η Ιουλία είναι πλέον χωριστά με τον Γιώργη, σχεδόν παράλληλα και ο Στάθης με την Εύα βρίσκονται σε σύγκρουση. Τα προβλήματα της συγκατοίκησης δείχνουν να μην έχουν τέλος και το ζευγάρι συνεχώς τσακώνεται με το παραμικρό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς β κύκλος επόμενα επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ποιος Δημοσθένης; Ο γιος και η κόρη του τον ξεπερνάνε

Την ίδια στιγμή η Εύα συνειδητοποιεί πως κυκλοφορεί μια άσεμνη αφίσα της και γίνεται έξαλλη.  Μάλιστα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων για την επίμαχη αφίσα, αν και είναι σίγουρη ότι υπεύθυνη για την κυκλοφορία της είναι η Αρετή. Αμέσως μιλάει με τον Στάθη:

«Τι θα γίνει, Στάθη; Σου είναι τόσο δύσκολο να τη βάλεις στη θέση της; Δεν σ’ ενδιαφέρει που με διασύρει παντού;», του λέει. Ο Στάθης δυσανασχετεί με την επιμονή της: «Τι θες να κάνω, ρε Εύα; Η γυναίκα είναι τρελή, τι μπορώ να κάνω;», της απαντάει και αυτό γίνεται η αφορμή για έναν νέο άγριο τσακωμό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θα δώσει εντολή θανάτου

Η Γη της Ελιάς: Η Εύα φοβάται για τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δήμιος ο Ιπποκράτης και η Αθηνά μαρτύρησε στα χέρια του

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η σχέση τού Στάθη με την Εύα περνάει κρίση. Έτσι, σε μια αυθόρμητη στιγμή εκείνος πηγαίνει από το σπίτι της Ιουλίας, την οποία δείχνει να μην έχει ξεπεράσει:

«Θέλω να είσαι ευτυχισμένη. Δεν έπαψα ποτέ να σε νοιάζομαι, Ιουλία, ούτε θα σταματήσω ποτέ», της ομολογεί. Η Ιουλία δείχνει κι αυτή ότι έχει βαθιά αισθήματα για τον Στάθη, ενώ λίγο αργότερα ο Ισίδωρος προσπαθεί να την πείσει: «Αυτά είναι βλακείες. Δεν χωρίζουν έτσι στα καλά καθούμενα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα θα φέρει την ανατροπή στην σχέση της με τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης και Ιουλία έρχονται κοντά μετά το χωρισμό της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δήμιος ο Ιπποκράτης και η Αθηνά μαρτύρησε στα χέρια του

Κοίτα να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο σου. Είναι κρίμα, γιατί ο Γιώργης σε αγαπάει», της επισημαίνει. Αντίθετα όμως, ο Γιώργης συνεχίζει να είναι αδιάφορος μαζί της, γεγονός που συντελεί στο να πλησιάσει ακόμα περισσότερο η Ιουλία τον Στάθη.

Έτσι λίγο αργότερα η Ιουλία καλεί τον Στάθη για καφέ και ο Κουράκος τον βλέπει να μπαίνει στο σπίτι της: «Μάλιστα, αυτό ήταν Ιουλία! Γι’ αυτό τα έκανες όλα αυτά», μονολογεί, αλλά δεν δείχνει να εκνευρίζεται όπως θα περίμενε κανείς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα κάνει κακό στην Ιουλία;

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συμμαχεί με τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη μαθαίνει τα πάντα για τον Κωνσταντίνο και τον χωρίζει πριν τον γάμο

Στο μεταξύ η Ιουλία και ο Στάθης πίνουν καφέ και συζητούν για την πορεία που έχει πάρει η ζωή τους, ενώ ο Γιώργης δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του…

Η Μυρτάλη αφήνεται στον έρωτα του Αλέξη…

τον άλλοτε εχθρό της, ενώ το εξομολογείται στη Μαρίνα, η οποία αντιδρά έντονα θεωρώντας πως η φίλη της λειτουργεί απερίσκεπτα, και οι δυο τους μαλώνουν άσχημα.

Παράλληλα τα συναισθήματα της Μυρτάλης για τον Χρήστο και τον Αλέξη είναι μπερδεμένα και το δίλημμα μεγαλώνει καθώς δείχνει να μην ξέρει τι ακριβώς θέλει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αποκαλύπτει τα πάντα στην μικρή Αγγελική;

H Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη στήνει σκευωρία στον Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Ασπασία γεμίζουν αφίσες τη Μάνη και ξεφτιλίζουν την Εύα

Την ίδια ώρα ο Αλέξης αισθάνεται μίσος για τον Χρήστο και βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή, καθώς παλεύει ανάμεσα στην ψύχωση που έχει με τη Μυρτάλη και τη συμπάθεια που τρέφει για τον Χρήστο, με αποτέλεσμα να θολώνει το μυαλό του κάθε φορά που τους βλέπει.  Στο μεταξύ η Μαρίνα πιέζει για άλλη μια φορά τη Μυρτάλη να λογικευτεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης καταρρέει για την Μυρτάλη

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Ισίδωρος απέναντι απο τον Δημοσθένη

Τελικά ο Αλέξης καταφέρνει να κλείσει ραντεβού με τη Μυρτάλη, αλλά την τελευταία στιγμή εκείνη του το ακυρώνει για να συναντηθεί με τον Χρήστο, με αποτέλεσμα εκείνος να τρελαθεί από ζήλια και θυμό. Την ίδια απογοήτευση νιώθει και η Μυρτάλη, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, η οποία συνεχίζει να αισθάνεται παραμελημένη από τον Χρήστο.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close